Pazar Striptize büyük talep var, kadınlar kursa gidiyor

Striptize büyük talep var, kadınlar kursa gidiyor

22.12.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Striptize büyük talep var, kadınlar kursa gidiyor

Striptize büyük talep var, kadınlar kursa gidiyor



Striptize büyük talep var, kadınlar kursa gidiyor




Bedenlerinin hareketleri, en az taşıdıkları giysiler ve onları üzerlerinden sıyırma tarzları kadar kışkırtıcı. Kimileri yeri, kimileri iskemleyi, kimileri uzun topuklu iskarpinleri, kimileri uzun çizmeleri tercih ediyor. Ama usta bir striptizci, bütün bu farklı tercihleriyle birlikte, kalçalarını şöyle değil de böyle hareket ettirmesi, eldivenlerini sıyırırken yüzünde oluşan ifadenin yoğunluğu gibi detaylarla herhangi bir "erotik dansçı" değil, gerçekten soyunan "bir kadın" haline geliyor.
Ve soyunmak kendi başına bir dans...

Mekanın ışıkları söndüğünde herkes zamanın geldiğini bilir. Her yer kapkaranlık. Güçlü bir müzik dolduruyor kulakları. Renkli ışıklar yavaş yavaş aydınlatıyor sahneyi. Kırmızı peleriniyle iyice sarmalanmış bir kadın kıvrılıyor sahnede. Pelerinine daha bir dolanıyor, sarındıkça sarınıyor.
Dansıyla dolanarak, yavaşça pelerinini aralıyor ve arkasını seyirciye dönüp pelerini havaya atarak ani bir hareketle, bir duruşla herkesin tuttuğu nefesini salıvermesini sağlıyor. İnsanın iyice içini gıcıklayan, herkese pek tanıdık duygular yaşatan hareketleriyle...
Tam hayalle gerçek arasında gidip gelirken, birdenbire seyirciye açılan bacaklarla birlikte sesler de yükselmeye başlıyor. İyice baştan çıkan seyircinin çığlıklarına, ıslıklarına dönüşüyor...
"Aç! Aç!" bağırışlarının, alkışların arasında, seyirciye arkasını dönmüş, dizlerinin üzerinde, vücudunun esnekliğiyle kıvrılıp dans ederken sutyenin bağcıklarıyla işveli bir oyun başlıyor aralarında. Arkası dönük dansçının sutyeni sahnenin ortasına düşüyor. Bu defa da "Dön! Dön!" sesleri kulakları zorluyor.
Aniden dönüyor. Elleriyle, gövdesiyle, bacaklarıyla iyice baştan çıkmış seyirciye, sona kalan küçük parça için, minicik bir külot için, bir nefes fırsatı veriyor, ama ne nefes...
Yeni bir oyun başlıyor arkasından. Külotla seyirci arasındaki oyun... Tam, "İniyor, hah işte çıkartıyor!" gerilimi yaşanırken... Nefesler kontrolsüzce çığlıklara dönüştüğü bir anda, olan oluyor... Dansçı, hızla son bir dönüş hareketiyle sahneden kayboluyor.
Sorsanız "Bütün bu dans ne kadardır devam ediyor?" diye, hafızanızda canlanan görüntülerle saatler diyebilirsiniz. Ama topu topu altı dakikada, baştan çıkmış bir halde, nefes nefese alkış tutarken buluyorsunuz kendinizi. Biraz mahcup... Biraz mahzun... Kursağınızda kalmış bir vaziyette. Ertesi akşam gene gelmek üzere...

Striptize büyük talep var, kadınlar kursa gidiyor
"Etkileşimli striptiz"
Bu oldukça uzun bir geçmişi olan ve yoğun bir tutkuyla çevrili dansa, elektronik ortam da kayıtsız kalmadı kuşkusuz. İnternet, "strip clubölara müşteri taşımakla; doğum günü, evlilik, bekarlık partilerine, iş yemeklerine, hatta kadın günlerine striptizci yetiştirmekle meşgul. Bu arada "etkileşimli striptiz" sayfalarından da geçilmiyor ama elektronik ortamın bu konuda kulüplerle aşık atması için gerçek bir "iletişim devrimi"ni beklememiz gerekecek galiba. Çünkü henüz dansın sanallık boyutları yeterince keşfedilmedi, özellikle nöroçipler ve sanal protez sektörünün atılımları "gerçek" uyaranlar yaratmayı başardığında, belki bu da olur.

Kostümsüz fantezinin keyfi olmaz
Evinde striptiz yapmak, hayatına renk katmak isteyenlere duyurulur: İstiklal Caddesi’nde iç çamaşırı satan dükkanlardan zevkinize göre, çok çeşitli minicik külotlar, sutyenler, fileli badiler, leopar desenli, zilli, fermuarlı, lateks fetiş iç çamaşırları edinebilirsiniz. Hollanda’dan, Amsterdam’dan ithal bu erotik iç çamaşırlarını giysi dolabınızın bir köşesinde muhafaza etmekte yarar var.
"Olmuşken şöyle güzel bir sahne ayakkabım da olsun" diyen, ayakkabı fetişi olan hanımlara da haber verelim, bu türden ayakkabıların, Punto’ya ya da Erol Kundura’ya sipariş vermek suretiyle, istediğiniz modelinden edinebilirsiniz.


Ne kadar zamandır striptiz yapıyorsun?
Yedi sene oldu, profesyonel olarak. Birçok yerde çalışıyorum.

Düzenli olarak çalıştığın bir yer var mı? Gecede kaç yerde çalışıyorsun, ne kadar kazanıyorsun?
Şu sıralar iki yerde çalışıyorum, Folie Berger ve Playshow. Daha fazla yerde çalışıyordum ama artık daha seçici olma yolundayım. Kazancım belli olmuyor, ekstralarla 150-200 milyon lira gibi değişiyor. Yabancılar falan geliyor, üzerinden çıkardığın her parça için 20 dolar falan takıyorlar.

"Birkaç figür için kulise geliyorlar"
Müşterilerin genelde hangi kesimden?
Genelde gayri meşru iş yapan insanlar. Kara paracılar. Bunlardan başka magazinciler var; spikerler, haber spikerleri, spor spikerleri... Antrenörler var... Tiyatrocular, sinemacılar yani her kesimden insan geliyor. Çok satan bir yazar var ya hani, o gelmişti birkaç defa... Yazarlardan da geliyorlar yani. Futbolcular geliyor mesela, içkilerini içiyor, hep arka tarafta oturuyorlar. Geç gelip fazla takılmadan da gidiyorlar. Mesela yanda Mehmet Ali Erbil’in Mali Bar’ı var, oraya gelenler, burayı görünce bir de buraya gidelim diyorlar...

Kadın izleyicilerin arasından senden ders almayı isteyenler oluyor mu hiç?
Evet, çok fazla. Erkeklerle birlikte gelen bayanlar var, genelde yüksek kesimden, sosyeteden hatunlar. Çok nezih kesimden. Bayanların çok hoşuna gidiyor. Özellikle sahnede o bayanlara bakarak dans ettiğim zaman o elektriği, o enerjiyi alıyorlar. O kadar içten alkışlayıp çiçek atıyorlar ki bana, bayılıyorum... Kadın kadına gelenler de oluyor... Kulise geliyorlar, onlara bir-iki figür öğretmem için... Erkek arkadaşlarına, kocalarına evde yapmak isteyen meraklı kadınlar oluyor. Çok işlerine yaradığını anlatıyorlar sonra. Mesela erkek arkadaşının doğum gününde, sevgilisi eve gelecek, masa hazırlamış, kimonosunu giymiş, içine özel iç çamaşırları giymiş, işte striptiz yapıyor. Benden öğrendiklerine kendi hayal gücünü de ekleyip, yapabildiği kadarıyla... Bunu bir ay önceden planlayıp ders alanlar da çok var... Ya da gelip seyrediyor, bir şeyler kapmaya çalışıyor.

Ders almak için seni günlere de çağırıyorlar, değil mi?
Evet, genelde eşlerine striptiz yapmak istediklerinde. Ama yüksek kesimdeki insanlar için konuşuyorum... Bayanlar, toplanıyorlar iç çamaşırlarının çıkarılmasına kadar görmek için. Belki striptizi gidip göremiyor ama evine çağırtıyor mesela... Öğrenmeyi çok istiyorlar, acayip şekilde ilgi var. İki-üç hanım toplanıp ders almak için çağırıyorlar. Duruşlar, poz, estetik soyunma, tahrik etme için kişi başına saatine yaklaşık 100 dolar ödüyorlar. O kadar talep oldu ki haftada bir gün de Playshow’da oryantal dans ve striptiz dersleri veriyorum.

"Sıra soyunmaya geldiğinde koltuklarında dikiliyorlar"
Birazdan bana da ders vereceksin... Bu arada, izleyenlerin en çok heyecanlandıkları hareketlerin hangileri?
Bence seninki gibi kitapları yazmayı beceren birinin derse ihtiyacı yoktur ya, çeşit olsun diyorsan sana da ders vereyim tabii. Ama sen de bana kurs vereceksen eğer.

Tamam, önce sen bana striptiz yapmayı öğretiyorsun, sonrasına bakarız... İşin erbabından öğrendim diye havam olacak benim de.
Bak şimdi, sahneye ilk çıktığımda, sen de görmüştün, ayakta bir şovum var, sonra pelerini atıp yerde yaptığım hareketlere geçiyorum. Sonra da sıra soyunma kısmına geliyor ya, o an insanlar yerlerinde, koltuklarında dikiliyorlar, çok hoşuma gidiyor dikkat kesilmeleri. Islık çalıyorlar, çığlık atıyorlar. Yanında kadınla gelenler için önce yanlarındaki kadını rahatlatmam gerekiyor tabii... Kadın bana güldüğü anda erkek de rahatlıyor, o zaman çiçek atıyor, tezahürat yapıyorlar. Şampanya bile patlatan oluyor. Erkeklerin hayallerinde, beyinlerindeki en büyük fantezi bir kadının soyunması. Ama erotik bir biçimde soyunması.

Diğer kulüplere gittiğimde Rus kızların dans okullarından geldiklerini söylediler, doğru mu?
Evet, dans okulları var. Çoğu üniversite mezunu, avukat, doktor, hemşire. Psikolog var bir tane, yazar var fakat mecbur kaldıkları için çok ucuza çalışıyorlar. Bir avukat bile bacağını 90 derece açıp oturabiliyorsa, demek ki bunların temelinde eğitim var yani.

Striptiz yapmayı seviyor musun?
İşimi çok seviyorum çünkü kendimi çok özel hissetmeme neden oluyor. Aynı anda o kadar insanı heyecanlandırmak kolay mı? Millet bir tanesini heyecanlandıramıyor.

Böyle yıllarca striptiz yapmış başka tanıdığın var mı?
Parisien’in sahibi vardı: Arzu abla. Kendi kulübünde yapıyordu, yine orada benim hocam Nuray abla vardı, onunla birlikte şov yapıyorlardı. Kızı çıkıyordu bir de Arzu ablanın. Müge 17 yaşında Türkiye güzellik kraliçesi seçilmişti. Mankendi, sonra o da orada striptiz yaptı annesiyle birlikte.

• BEKLENMEDİK bir anda, kostümünüzü kuşanmış bir vaziyette usulca içeriye süzülün.
• TAM girmeyin, tam görünmeyin. Sadece bir baştan çıkarma oyununun, bir vaat dansının başladığını fark ettirin.
• İÇERİYE girdikten sonra, şöyle bir elinizle bir yere yaslanıp, diğer eliniz kalçanızda, son derece kadınsı bir edayla, en seksi pozunuzu verin.
• SIRA kıvrak kalça hareketlerine geldi. Diğer elinizi duvardan yavaşça okşar gibi çekerken, kalçanızı daha bir kavrayıp, kıvraklığını göze batırmak için hafifçe dansınıza başlayın. İşin püf noktası, elinizin her hareketinde, "Ona" dokunduğunuz hissini yaratmaktır.
• ŞİMDİ sıra son derece yavaş hareketlerle, sanki çözmekte zorlanıyormuş oyunları yaparken, gömleğinizin düğmelerini çözmeye geldi. Ama bazen tam bir düğmeyi kolay açmışken, sanki onun arkasından gelen takılmış da açılmıyormuş gibi... Her şey yolunda, hızla çıkaracaksınız zannedip açılan düğmenin tuzağına düşecek olan partnerinizin nefesinin daraldığını fark edeceksiniz.
• HAREKETİNİZİ birden hızlandırın ve gömleğinizi tek hamlede çıkartıp odanın bir kenarına atın.
• KOSTÜMÜNÜZDE bir kravat kullanmanız isabetli olacaktır. Zira birlikte olduğunuz erkeğe ait kravatla yapacağınız her hareket, karşınızdaki erkeği soymakla ilgili onda çağrışımlara neden olacaktır.
• ŞİMDİ sıra eteğinizde. Burada hatırınıza getirmeniz gereken şey, çıplak bir kadından çok, soyunan bir kadının çok daha fazla etkileyici olacağıdır. Gömleğin düğmeleriyle yaptığınız küçük oyunun başka bir versiyonunu da bir türlü çıkaramadığınız eteğinizle oynayabilirsiniz. Tabii son bir hamleyle, bir çırpıda çıkarıp, tek bir ayak hareketiyle onu da fırlatmak yoluyla dansınızın ritmini yükseltmelisiniz.
• BİR büstiyer ya da bir sutyen en heyecanlı zamanın, yani çıplaklık anının yaklaştığını haber verir. Altında neler olduğu, yapılan kıvrak hareketlerle daha dikkat çekici hale getirilmelidir. Mutlaka arkanız dönükken çıkarın ki, önünüzü dönme anınız merakla beklensin. Bir saniye bile çok uzun gibi gelecektir bekleyene... Yine tek bir hareketle çıkarıp atın üstünüzden.
• SIRA son küçük giysinize geldiğinde olabildiğince partnerinizden uzaklaşın. Kıvrak hareketlerle dans eder gibi çamaşırınızı aşağı yukarı çekiştirirken, bir çıkartın, bir tekrar giyin ama bunları arkanız dönükken yapın. Çıkardığınız anda da arkanıza bakmadan odadan kaçın.