Geri Dön
Pelin Akil çocuklarıyla ilgili ne söyledi?

Pelin Akil çocuklarıyla ilgili ne söyledi?

Pelin Akil, geçtiğimiz günlerde Anıl Altan ile evlilik yıl dönümlerini kutladı ve ikiz kızları hakkında bence çok anlamlı bir açıklamaydı. Peki Pelin Akil çocuklarıyla ilgili ne söyledi? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'Örnek çocuk gibi bir misyon yüklemeyeceğim'

Oyuncu eşi Anıl Altan'la 4. evlilik yıldönümlerini Ayvalık'ta kutlayan Pelin Akil, ikiz kızları Alin ve Lina hakkında konuştu ve bence söyledikleri çok anlamlıydı. Şöyle ki ünlü oyuncu, “İkizlerim tanınmış çocuklar olarak dünyaya geldi. Onlara örnek çocuk olmaları gerekiyormuş gibi bir misyon yüklemeyeceğim. Kalbinden gerçekten geçirmek istediklerinin olmasını isteyeceğim” dedi.

'Bırakın çocukları, köpeklerimizin bile sahibi değiliz'

Hazal Kaya da yine geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın YouTube’daki kanalına konuk olmuştu ve konuşmasının bir bölümünde oğlu ile ilgili dikkat çekici bir açıklamada bulunmuştu. Hatta ünlü oyuncu Hazal Kaya, "Oğlumu etik değerlerle büyütmekle mükellefim ama özel hayatında tercihlerine müdahale etmem. Bırakın çocukları, köpeklerimizin bile sahibi değiliz" ifadesini kullanmıştı.

Artık çok farklı bir dönemdeyiz...

Daha önce de belirtmiştim, yine belirtmek isterim, tabii ki anne baba figürü, çocuk için çok önemli. Bir çocuğun etik değerleri içselleştirerek büyümesi ya da çocuğun anne babadan ne öğrenilebilecekse onları öğrenmesi önemli fakat artık çok farklı bir dönemdeyiz ve çocukların hayal kurma biçimleri bile farklılaştı. Artık onlar kendi dünyalarını özgürce şekillendirmek istiyorlar. Hal böyle olunca da ünlü oyuncuların çocukları şöyle davranır, davranmalıdır gibi bir sorumluluk yüklemek yanlış sonuçlar doğurur. Aslında durum bu kadar açık ve net. Bu anlamda Pelin Akil’in açıklaması çok önemli.

Benzer İçerikler