Geri Dön

24 Ekim günü menüsü (Bugün Ne Pişirsem?)

24 Ekim günün menüsünde bu akşam ne var bilmek ister misiniz? İşte özellikle bugün ne pişirsem diyenler için hazırladığımız 24 Ekim günün menüsünde olanlar.

24 Ekim günü menüsü (Bugün Ne Pişirsem?)

Her akşam sofraya ne koyacağını düşünenler için hazırladığımız “Bugün ne pişirsem?” menüsünün bu günkü listesinde diyet yapanlara özel yiyecekler var. 24 Ekim günü menüsünde diyet yapanların daha da zorlandığı menüsü bulma sıkıntısına çözüm oluyoruz.

Peki, 24 Ekim günün menüsünde neler var? İşte menümüz;


Diyet pilav tarifi

Patlıcanlı diyet pizza tarifi

Çilekli chia puding tarifi

Ödem attıran çay tarifi


Unsuz şekersiz kurabiye tarifi

Diyet yapanların en büyük sıkıntılarından biri de açlık krizlerinde yiyebilecekleri şeylerin sınırlı olması. Şu bir gerçek ki eğer gözü doyuran bir atıştırmalığınız yoksa işler daha da zor oluyor. Böyle bir durumda şahane bir kurabiye gerçekten işleri değiştirebilir.

Peki ya diyet yapanlara uygun kurabiyeler de var mı? Var ? İşte diyet yapanlara özel unsuz şekersiz kurabiye tarifimiz.

Unsuz ve şekersiz kurabiye malzemeleri
1 su bardağı çiğ badem
1.5 su bardağı yulaf ezmesi
1 yemek kaşığından biraz az tarçın
3 muz

Unsuz ve şekersiz kurabiye nasıl yapılır?
Çiğ bademleri çok küçük olmamak şartıyla parçalayın ve bir tavanını içine alın. Üzerine yulaf ezmesini de ilave ettikten sonra 8 dakika kadar kavurun. Bu esna da karıştırmayı ihmal etmeyin. Derin bir kaba aldığınız muzlarınızı çatal yardımıyla ezin ve üzerine tava da kavurduğunuz yulaf ve bademi ekleyin. Tüm malzemeyi iyice karıştırın. Tüm karışım hazır. Karışımı dondurma kaşığı yardımıyla top top alın ve yağlı kağıdın üzerine dizin. Önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 15 dakika kadar pişirin. Sıcak ve soğu şekilde yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun

TATLI TUZLU KURABİYELER

24 Ekim günü menüsü (Bugün Ne Pişirsem)

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber