Editörün Seçtikleri Apple AirPods bugün satışa sunuldu

Apple AirPods bugün satışa sunuldu

13.12.2016 - 18:27 | Son Güncellenme:

Apple, yeni kablosuz kulaklıkları AirPods’un bugün satışa sunulacağını duyurdu.

Apple AirPods bugün satışa sunuldu

Yeni kablosuz kulaklıklar bugün internet üzerinden satışa sunuldu ve önümüzdeki haftadan itibaren Apple mağazalarında satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Apple bugün AirPods’un Apple.com/tr adresinden online olarak sipariş edilebileceğini ve önümüzdeki hafta müşterilere teslim edilmeye başlayacağını ve Apple Store’larda, Apple Yetkili Satıcılarında ve belirli iletişim operatörlerinde satışa sunulacağını duyurdu.

AirPods, yüksek kaliteli ses ve uzun pil ömrüyle zahmetsiz bir kablosuz dinleme deneyimi sağlıyor. Bu büyüleyici kablosuz kulaklık daha önce mümkün olmayan bir kablosuz ses deneyimiyle müzik dinleme, telefonla görüşme, TV programları ve film izleme, oyun oynama ve Siri kullanma biçimimizi yeniden icat etmek için gelişmiş teknolojilerden yararlanıyor.

AirPods ile, kablosuz kulaklığınızı ayarlamak ve kullanmak şimdi her zamankinden daha kolay. AirPods’unuz, şarj kutusunu iPhone’unuzun yakınındayken açtığınızda tek dokunuşla Apple Watch, iPad ve Mac’iniz de dahil olmak üzere, iCloud hesabınıza bağlı tüm aygıtlarınıza bağlanır. Gelişmiş sensörler AirPods’un kulağınızda olup olmadığını algılar ve müziğinizi otomatik olarak oynatabilir ve duraklatabilir. AirPods’unuza çift tıkladığınızda Siri etkinleşir. Favori kişisel yardımcınız Siri ile dinlemek istediğiniz parçayı seçebilir, müziğinizi kontrol edebilir, yol tarifleri alabilir, telefon görüşmeleri yapabilir veya diğer Siri görevlerini yerine getirebilirsiniz.

Yeni ultra düşük güç tüketimli Apple W1 çipi, AirPods’un tümüyle kablosuz bir tasarımda yüksek kaliteli ses ve benzersiz bir pil ömrü sunmasını sağlayarak çığır açıcı bir deneyime olanak veriyor. AirPods tek bir şarjla beş saate kadar dinleme süresi sunarken, özel tasarımlı şarj kutusu ise AirPods’unuzu birçok kez şarj ederek toplam 24 saatten fazla dinleme süresi elde etmenizi sağlar. Böylece, siz yola çıkmaya hazır olduğunuzda AirPods’unuz da şarj edilmiş bir şekilde size eşlik etmeye hazır olur.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Haberin Devamı

•Yeni Apple tasarımı kablosuz AirPods, şarj kutusuyla birlikte Apple.com/tr adresinden 779,00 TL fiyatla satın alınabilir ve önümüzdeki hafta müşterilere telim edilmeye başlanacak ve Apple Store’lar, Apple Yetkili Satıcıları ve belirli iletişim operatörlerinde satışa sunulacaktır.
•AirPods lansman sırasında sınırlı miktarlarda gönderilecektir. Müşterilere bulunabilirlik ve tahmini teslim tarihleri ile ilgili en son bilgiler için Apple Online Store’u sık sık kontrol etmeleri önerilir. Apple Store’lara düzenli olarak AirPods gönderilecektir.
•AirPods, ABD, Almanya, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, Japonya, Kanada ve Meksika dahil 100’den fazla ülke ve bölge satışa çıktı.

Haberin Devamı

-iOS 10, watchOS 3 ve macOS Sierra’nın en yeni sürümlerine sahip olduğunuzdan emin olun.
-AirPods kablosuz kulaklıkları kullanırken karşılaşılan güçlükleri ortadan kaldırıyor; AirPods’unuz, şarj kutusunu iPhone’unuzun yakınındayken açtığınızda tek dokunuşla anında iPhone ve Apple Watch’unuza olduğu gibi, iCloud hesabınıza bağlı iPad ve Mac’iniz gibi diğer aygıtlarınıza da bağlanır. Bağlantı kurmak için kod girilen günler artık geçmişte kaldı.
-AirPods tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme süresi sunar. Üstelik şarj kutusu AirPods’unuzu birçok kez şarj ederek toplam 24 saatten fazla dinleme süresi elde etmenizi sağlar. Bu, sektördeki en uzun toplam dinleme süresidir.
-AirPods’un her bir tekindeki sensörler ve diğer gelişmiş teknolojiler AirPods’un kulağınızda olup olmadığını algılayarak yalnızca dinlemeye hazır olduğunuzda çalışmasını sağlar. AirPods ile müzik dinlerken hızlı bir sohbet için bir tekini kulağınızdan çıkardığınızda, müziğiniz otomatik olarak duraklatılır. Kulağınıza geri taktığınızda müzik kaldığı yerden devam eder.
-AirPods’unuza çift dokunarak Siri’ye erişebilir ve Siri ile dinlemek istediğiniz parçayı seçebilir, müziğinizi kontrol edebilir, ses seviyesini değiştirebilir, pil durumuna bakabilir veya diğer Siri komutlarını kullanabilirsiniz.

AirPods’u Bağlama

Haberin Devamı

-iOS 10, watchOS 3 ve macOS Sierra’nın en yeni sürümlerine sahip olduğunuzdan emin olun.
-iPhone ile tek dokunuşta kurulum yapmak için iPhone’unuzun yakınında AirPods’un şarj kutusunu açmanız ve Bağlan’a dokunmanız yeterli. iCloud sayesinde Apple Watch’unuzu, iPad’inizi ve Mac’inizi AirPods’unuzla kullanmaya hazırsınız.
-AirPods, iPhone ve Apple Watch’unuza aynı anda bağlanır ve ses anında iki aygıt arasında geçiş yapar.
-Mac’inize veya iPad’inize bağlanmak isterseniz, tek tıklamayla veya dokunuşla AirPods’unuzu seçmeniz yeter. iPad’de Denetim Merkezi’ni açın, sola kaydırın ve ses girişiniz olarak AirPods’u seçin. Mac’te, görev çubuğunda hoparlör/ses seviyesi simgesine tıklayıp AirPods’u seçin.

Yazarlar