Tatil ArenaPark vizyondaki filmleri 6 liraya seyrettiriyor

ArenaPark vizyondaki filmleri 6 liraya seyrettiriyor

02.11.2011 - 11:02 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece Atakent’te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin sinema salonlarında en yeni filmleri pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 6 liraya izlemek mümkün. ArenaPark Sinema Bölümü’nde toplam 10 salon bulunuyor

ArenaPark vizyondaki filmleri 6 liraya seyrettiriyor

Türkiye’nin en iddialı konut projelerinin yer aldığı Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi sinema salonlarıyla da fark yaratıyor. ArenaPark, ‘vizyondaki filmleri herkes izlesin’ diye haftanın dört günü çok özel bir fiyat uyguluyor. İşletmeciliğini Site Sinemaları’nın yaptığı ArenaPark sinema salonlarında en yeni filmleri pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 6 liraya izlemek mümkün. ArenaPark’ın Sinema Bölümü’nde toplam 10 salon bulunuyor.


Avrupa Yakası’nın açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark’ın çok merkezi bir noktada yer aldığını söyleyen ArenaPark Alışveriş Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, “Çevremizde Avrupa Konutları 1, Avrupa Konutları 2 ve Avrupa Konutları 3’ün yanı sıra Soyak Olympiakent, TOKİ Evleri, Sinpaş Bosphorus City ve Güneş Park Evleri bulunuyor. Bölgede eğitim ve kültür düzeyi yüksek, belli bir gelire sahip kitle yaşıyor. Bu kitlenin ihtiyacına cevap vermek için merkezde 2 bin 400 metrekarelik bir alanı sinema salonlarına ayırdık. Toplam 10 salonumuz var. Ziyaretçilerimiz vizyondaki en iyi filmleri burada rahatlıkla izleyebiliyor” dedi.


Rahat ve konforlu


Sinema izleyicisinin rahatını düşünerek geniş ve konforlu salonları deri koltuklarla döşediklerini belirten Erkoç, “Son teknoloji kullanılarak hazırlanan alt yapı ve içerik sayesinde ziyaretçilerimiz keyifle film seyredebiliyor. Şuanda bulunduğumuz bölgenin en büyük sinema salonları bizde” diye konuştu.


100 mağaza var


ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında da bilgi veren Muhsin Erkoç şunları söyledi: “Türkiye’nin en iddialı konut projelerinin yer aldığı Halkalı Atakent’te inşaa edilen ve bölgenin de ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark için 80 milyon liralık yatırım yapıldı. 9.5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan merkez, 52 dönüm arsa üzerinde 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. ArenaPark’ta 100 mağaza yer alıyor. Bir otopark, iki de mağazaların bulunduğu kat olmak üzere toplam üç kattan oluşan alışveriş merkezi açık hava konseptli mimariye sahip. ArenaPark’ta Çarşı, Tesco Kipa, Starpak, Teknosa, D&R, Arow, LC Waikiki, Seven Hill, Panço, Aziz Bebe, Koton, Kiğılı, Ramsey, Desa, Sevil, Fabrika, Mavi, Colins, Mudo, Watsons, Siemens ve Burger Kingı’in de aralarında bulunduğu birçok marka yer alıyor.”