1-7 Ağustos haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

Ağustos ayının ilk haftası, ateş elementinin yani cesaretin, harekete geçme isteğinin baskın olacağı Aslan Yeniayının etkilerini taşıyacak. Kendimizi daha değerli hissetmek adına adımlar atmaya devam edeceğiz. Dikkat etmemiz gereken en önemli konu egomuzu dengede tutabilmek olacak. Peki 1-7 Ağustos haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi konular öne çıkıyor? Yükselen Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? İşte haftalık burç yorumları!

1 Ağustos Pazartesi yüksek enerjili bir gün. İsteklerimiz doğrultusunda girişimde bulunma motivasyonumuz kuvvetli olacak. Gün genelinde beklenmedik haberler almamız, aklımızı karıştıran sözler duymamız mümkün. Mayıs ayındaki konular tekrar gündemimize gelebilir. Özellikle akşam saatlerindeki diyaloglarda geri planda kalıp olayları anlamaya çalışmalıyız.

2 Ağustos Salı yine hareketli bir gün. Uzun zamandır yapmak istediklerimizi birden hayata geçirmemize vesile olacak durumlarla karşılaşabiliriz. Tartışmalar, kazalar, fevri davranışlar yaşanabilir. Manüpülatif söylemlerden uzak durmaya, ego savaşlarına girmemeye dikkat edilmeli. Yer hareketlerinde orta şiddette hareketlenme de olabilir.

Haberin Devamı

3 Ağustos Çarşamba Ay Terazi burcunda ilerleyecek. Venüs ve Mars’ın olumlu açısı ortamı biraz daha rahatlatacak. Sosyalleşme, yeme içme aktiviteleri, alışveriş isteği baskın olacak.

4 Ağustos Perşembe algımızı ve iletişim şeklimizi etkileyen Merkür Başak burcuna geçecek ve 26 Ağustos’a kadar Başak burcunda olacak. Merkür Başak burcunda ilerlerken daha analitik ve stratejik düşüneceğiz. Zihnimiz aktifleşecek. Detaylar önem kazanacak, analiz yapmaya yatkın olacağız. Bu dönemde sağlığımızla, beslenme düzenimizle ilgilenmek isteyebiliriz. Mükemmellik peşinde olmak, bazı şeyleri takıntı yapmak ve eleştirel davranmak da bu süreçte kaçınılması gereken özellikler olacak.

5 Ağustos Cuma Ay Akrep burcunda ilerlerken gün boyunca tutkularımız bizi yönlendirecek. Akşam saatlerinde kendimizi gergin hissedebiliriz. Bu yüzden önemli konuşmaları bugün yapmamaya gayret edelim.

6 Ağustos Cumartesi, günün ilk yarısında olumlu bir akış var. 14:25-19:40 arasında yeni bir işe başlamak yerine mevcut işleri tamamlamak tercih edilebilir.

7 Ağustos Pazar, sosyalliğin, merhametin, iyimser yaklaşımın daha ön plana çıkacağı bir gün. İlham gerektiren işlerle uğraşılabilir. Ayrıca kazalara, kemik, boğaz ve boyun hassasiyetlerine de dikkat edilmeli.

1 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Haberin Devamı

Aşk hayatında, yaratıcı faaliyetlerde ve çocuklarla ilgili konularda adım atarken temkinli olmaya dikkat edilmeli. Hafta başında maddi konularda hareketlilik olacak. Aileden maddi, manevi destek almak mümkün. Haftanın ikinci yarısında ise evde olmak, kendinizle kalmak size daha iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞA

Aile içinde ya da evle ilgili verilecek kararlarda etraflıca düşünmek önemli olacak. Bu hafta sağlığa dikkat edilmeli. Bireysel konularda daha aktif olmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Hafta sonu ise arkadaş ortamları ön planda olacak.

YÜKSELEN İKİZLER

İletişim konularının ön planda olduğu bu hafta yanlış yönlendirilmelere karşı temkinli olunmalı. Kısıtlanmış hissettiğiniz alanlarla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ise seyahatlerle ilgili aksaklıklar yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konularda girişimde bulunmak için atılacak adımlarda iyi hesap yapmaya dikkat edilmeli. Uzun vadeli planlarınızı hayata geçirmeye istekli olacaksınız. Gruplar içinde aniden gelişen gerginliklerde sakin kalmaya gayret edilmeli. Hafta sonu ise yeni fikirler geliştirmek, uzaklarla iletişimde olmak mümkün.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Kendinizle ilgili yeni kararlar alırken egonuzu dengede tutmaya gayret etmelisiniz. Kariyerinizle ilgili bazı yeni adımlar atmak isteyeceksiniz. İş ortamında fevri davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu sezgileriniz kuvvetli olacağından iç sesinizi dinleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Psikolojik olarak baskı altında hissettiğiniz konuları çözümleme isteği hakim. Hafta başında inandıklarınızı korumak adına bazı adımlar atabilirsiniz. Uzun seyahatlerde temkinli olunmalı. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde güzel bir akış olacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Uzun vadeli planlarınızla ilgili adımlar atmaya isteklisiniz. Sorunları çözerken risk almamaya, ani kararlar vermemeye dikkat edilmeli. Hafta başında kazalara karşı da temkinli olmakta fayda var. Hafta sonu ise işle ilgili konularda daha iyimser olacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

İşinizle ilgili daha görünür olmak isterken iletişimde ben dilinden uzak durmaya dikkat edilmeli. Hafta başında ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Olaylara ön yargısız yaklaşmaya gayret edin. Hafta sonu ise yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlar size keyif verebilir.

YÜKSELEN YAY

İnançlarınızı daha net ortaya koymak isterken karşı tarafı yok saymamaya özen gösterilmeli.

Hafta başında sağlık konusunda dikkatli olunmalı. Çalışma ortamında da ani gelişen olaylar yaşanabilir. Hafta sonu ise aileyle vakit geçirmek, meditasyon tarzı çalışmalarla içe dönmek iyi gelebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Finansal konularda yeni bir şeyler yapmak isterken yanılgıya düşmemeye dikkat edilmeli. Aşk hayatının hareketli geçeceği bu hafta çocuklar konusunda da temkinli davranılmalı. Hafta sonu kısa seyahatler keyifli olabilir. Şans oyunlarında uzak durulmalı.

YÜKSELEN KOVA

İş birliği içinde olduğunuz alanlarda ya da evliliğinizde daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Rekabet içine girmemeye dikkat edilmeli. Aile içinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ev kazalarına karşı temkinli olunmalı. Hafta sonu ise yeteneklerinizi geliştirme şansı bulabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Çalışma hayatınıza hareket getirmek isteyeceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda beklemediğiniz diyaloglar gelişebilir. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz de gerginleşebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde romantizm ön planda olacak.

Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan