Kültür Sanat Astrolog Elvan ilk kitabı "Bunun Bana Hediyesi Ne?" ile okuyucuyla buluşuyor

Astrolog Elvan ilk kitabı "Bunun Bana Hediyesi Ne?" ile okuyucuyla buluşuyor

24.02.2020 - 15:17 | Son Güncellenme:

Astrolog Elvan markası altında, online ve yüz yüze astrolojik danışmanlık seansları, astroloji ve tarot eğitimleri veren Elvan Yarma’nın doğum haritalarının izini sürdüğü, astroloji öykülerinden oluşan kitabı “Bunun Bana Hediyesi Ne?” 14 Şubat’ta Pika Yayın logosuyla raflarda!

Astrolog Elvan ilk kitabı Bunun Bana Hediyesi Ne ile okuyucuyla buluşuyor

Türkiye’de ilk kez astroloji edebiyatla birleşti. Elvan Yarma, bir genelev sahibinden uyuşturucu satıcılarına, otopsi teknikerinden tüm ailesini bir kazada kaybeden yaralı ruhlara, sevdiği adam tarafından öldürülen kadınlardan özel harekâtçı kadınlara ve eşcinsel aşklara kadar birçok farklı kişinin izini sürdü. Hepsinin gerçek hikâyesini anlatırken, doğum haritalarında bu hikâyelerin yaşanmasını tetikleyen gezegen etkilerini inceledi.

Haberin Devamı

Bunun Bana Hediyesi Ne? geçen sene kanserden kaybettiğimiz gazeteci Gülden Aydın’ın, pompalı tüfekle öldürülen Merve Kotan’ın yakınlarının ağzından hikâyelerini de anlatıyor. Elvan Yarma, Gülden Aydın’ın doğum haritası ve kanser hastalığının bağlantısını, Merve Kotan’ın öldürülmesinin haritasında nasıl öngörüldüğünü de astrolojik tekniklerle analiz ediyor.

Bu kitap bir astroloğun arka bahçesi. Astrolog Elvan travmaların, ayrılıkların, terk edişlerin, pes edişlerin hikâyesini anlatıyor. Anlattığı her hikâyeyle okuru derinden etkilerken aynı travmaları yaşamış pek çok insana da umut oluyor. Çünkü insan acıyla büyüyor, onunla olgunlaşıyor, onunla hayata tutunmayı öğreniyor. Ve her acının ardından aynı soruyu soruyor: Bunun Bana Hediyesi Ne?

Haberin Devamı