Editörün Seçtikleri AVON Advance Techniques Kuru Şampuan

AVON Advance Techniques Kuru Şampuan

29.12.2015 - 16:10 | Son Güncellenme:

Her bir dakikada beş saç bakım ürünü tüketiciler tarafından tercih edilen AVON Advance Techniques’ten devrim yaratan bir başka yenilik: Advance Techniques Kuru Şampuan!

AVON Advance Techniques Kuru Şampuan

AVON’un kuru şampuanı saçlarınızı yıkayacak imkanınız olmadığı en yoğun günlerinizde bile, saçlarınızdaki yağlı görünümü yok ederek bakımlı ve temiz saçlara kavuşmanın rahatlığını yaşatıyor, saçlarınıza her zaman güvenmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

AVON’un en çok satan saç bakım ürünlerinde imzası olan Advance Techniques’in yepyeni buluşu Kuru Şampuan ile en yoğun günlerinizde bile saçlarınızın görüntüsüyle etrafınızdakileri şaşırtacaksınız.

Bir toplantı öncesinde, yoğun bir günün akşamında arkadaş buluşmasında ya da saçınızı yıkamaya fırsat bulamadığınızda AVON Advance Techniques Kuru Şampuan yardımınıza koşuyor. Hacimsiz, zayıf ve yağlı görünen saçlar Avon Advance Techniques Kuru Şampuan uygulamasından sonra hacimli ve yenilenmiş bir görünüme kavuşuyor.

Üstelik bu yeni ürünü kullanmak da etkisi kadar pratik. AVON Advance Techniques Kuru Şampuan’ı kullanmadan önce saçlarınızı tutam tutam ayırın. Ayırdığınız saçlar tutamlarını havaya kaldırarak kuru şampuanı yaklaşık 15-20 cm uzaktan saç diplerinize doğru uygulayın.

Haberin Devamı

Saçınıza hacim kazandırmak için saç diplerinize masaj yaparak 1-2 dakika bekleyin. Son olarak AVON büyük saç fırçası ile saçlarınızı tarayın ve her zamanki gibi şekillendirin. AVON’un saç bakımında devrim yaratan kuru şampuanı saçınızdaki yağlı görüntüyü anında yok edecek ve siz de havalı saçların keyfini süreceksiniz.

AVON Advance Techniques Kuru Şampuan - Kampanya fiyatı - 150 ml - 7,95 TL

Yazarlar