Kültür Sanat Azis rüzgarı esmeye devam edecek

Azis rüzgarı esmeye devam edecek

05.10.2015 - 12:23 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Erya Production katkılarıyla Ankara ve İzmir’de konser veren Azis yine ve yeniden Türkiye’ye geliyor.

Azis rüzgarı esmeye devam edecek

Sosyal medya aracılığıyla dünyada milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Bulgar asıllı şarkıcı Azis, sesi ve fiziği ile Türkiye’de de büyük bir üne sahip.

Haberin Devamı

Yüksek dozdaki feminen (hatta drag) imajıyla tanınan ve ün yapan Azis, hayranlarını şaşırtarak Türkiye’deki konserlerine son derece maskülen görünümüyle katıldı.

Her iki görünümüyle de çekici olmayı başaran Azis, roman havasını seksi hale getiren ender sanatçılardan. Ankara ve İzmir’deki konserlerinde hayranlarıyla her fırsatta fotoğraf çektiren ve sahnede onlarla yakından ilgilenen Azis’ in samimiyeti konser sonrası olumlu tepkiler aldı. Sahneye oldukça enerjik çıkan Azis dansı ve seksi hareketleriyle hayranlarını coşturdu.

Türkiye turnesine Erya Production ile devam eden AZİS, hayranlarıyla 17 Ekim İstanbul Taksim INNPARK VENUE de, 24 Ekim İzmir Bornova CONTAINER HALL sahnesinde buluşacak.

Haberin Devamı

16 Ekimde kalacağı otelde düzenlenecek olan Basın Kokteylinde Azis basın mensuplarına bir sürpriz yapar mı bilinmez ama konser biletlerinin satışa çıktığı andan itibaren yoğun talep gördüğü bir gerçek. Ekim ayında gerçekleşecek olan konserlerde Azis’ i izlemeye bir çok ünlü isim de gidecek.

Bilet satış noktaları: Biletix, Innpark Venue (Taksim/İstanbul), Container Hall (Bornova/İzmir) Erya Production ’ dan temin edilebilir.