Kültür Sanat Bu öpücük hayatını altüst etti!..

Bu öpücük hayatını altüst etti!..

09.10.2015 - 11:29 | Son Güncellenme:

Yepyeni bir Cuma günü, yepyeni bir sinema haftası ve yepyeni filmler bu hafta yine sinema salonlarında sinemaseverleri bekliyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler: Geniş Aile: Yapıştır, Hayat Öpücüğü, Mantıksız Adam, Korku Terapisi, Tehlikeli Yürüyüş ve Ejder Kılıcı…

Bu öpücük hayatını altüst etti..

Bu öpücük hayatını altüst etti..

Haberin Devamı

Geniş Aile: Yapıştır

Cevahir’in (Ufuk Özkan) babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkar. Cevahir de Ulvi (Bülent Çolak) ile beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar.

Filmin yönetmenliğini Ömer Uğur yaparken oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz, Bora Akkaş, Yağmur Tanrısevsin gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Hayat Öpücüğü

Türlü takıntıları bulunan, hastalık hastası Metin (Ali Sunal) bir gün yaşam dolu Hayat’a rastlar. Kavgalarla başlayan ilişkileri bir hayat öpücüğü gibi ikisinin de hayatını değiştirir ve Metin bu aşk sayesinde yaşamanın hayatta kalmaktan fazlası olduğunu öğrenir. Yaşamı böylesine seven ve yaşamdan böylesine korkan bu iki insan bütün imkansızlıklara rağmen birlikte mutlu olmayı becerebilecek midir?

Filmin yönetmenliğini Şenol Sönmez yaparken oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Janset Paçal, Mehmetcan Mincinozlu, Ayda Aksel, Hatice Şendil gibi isimler rol alıyor.



Mantıksız Adam(Irrational Man)

Abe Lucas (Joaquin Phoenix), küçük bir şehirde üniversite felsefe hocalığı yapmaktadır. Yaklaştığı orta yaş kriziyle birlikte büyük bir varoluşsal boşluğa düşmüştür, hayatta hiçbirşeyden artık keyif almamaktadır. Öğretmen arkadaşlarından Rita Richards (Parker Posey) ile yaşadığı ilişki de tatmin edici değildir. Öğrencilerinden biri olan Jill (Emma Stone) ile girdiği arkadaşlık ve bir gün restoranda otururken kulak misafiri olduğu bir konuşma, hayata bakışını değiştirip, ona yaşamak için yeniden mantıklı sebepler sunmaya başlayacaktır.

Filmin yönetmenliğini Woody Allen yaparken oyuncu kadrosunda Emma Stone, Joaquin Phoenix, Parker Posey, Jamie Blackley, Meredith Hagner gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Tehlikeli Yürüyüş(The Walk)

1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki ipte yürümek.

Filmin yönetmenliğini Robert Zemeckis yaparken oyuncu kadrosunda Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Charlotte Le Bon, Steve Valentine gibi isimler rol alıyor.



Korku Terapisi(Regression)

Genç bir kadın olan Angela Gray (Emma Watson), babası John (David Dencik) tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmektedir. Vakayı araştıran dedektif Bruce Kenner (Ethan Hawke), sonunda John un suçunu itiraf edişine tanık olur, ancak tuhaf bir şekilde olaya dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Konuyla ilgilenmesi için ünlü psikiyatr Dr. Raines den (David Thewlis) yardım istenir, ancak doktorun çabaları bütün ülkeyi ilgilendiren çok çok farklı bir gizemi açığa çıkaracaktır.

Filmin yönetmenliğini Alejandro Amenábar yaparken oyuncu kadrosunda Emma Watson, Ethan Hawke, Aaron Ashmore, David Thewlis, Devon Bostick gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Ejder Kılıcı(Dragon Blade)

General Lucius un önderlik ettiği Romalı bir lejyon İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir. Amaçları Consul Crassus un oğlu Publius u, hain kardeşi Tiberius tan korumaktır. General Lucius, Publius u yanına alıp doğuya kaçırır. Lucius ve lejyonu yol üzerinde Batı Bölgesi İpek Yolu Koruma Ordusu nun kumandanı Huo An ile savaşır. İki taraf da ihanete uğramıştır ve birbirlerine saygı duyarlar. Huo An sonunda Romalı lejyona kum fırtınasından korunmaları için sığınak verir. Lucius un askerleri ise bunun karşılığında Huo An ın askerlerine Vahşi Kazlar Kapısı nı tamir etmesi için yardım edecektir. Kötücül Tiberius kalabalık ordusuyla Huo An ın topraklarına gelir ve ondan Lucius ve Publius u iade etmesini ister. Diğer türlü Çin topraklarını işgal edeceğini belirtir. Huo An topraklarını korumak ve üzerindeki hain damgasını temizlemek için Tiberius ile savaşacak ve bunun için de 36 farklı milletten savaşçıyı bir araya getirecektir.

Filmin yönetmenliğini Daniel Lee yaparken oyuncu kadrosunda Jackie Chan, Adrien Brody, John Cusack, Sharni Vinson, Choi Si-won gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı