Kültür Sanat Cazın efsane isimleri İş Sanat’ta

Cazın efsane isimleri İş Sanat’ta

01.04.2014 - 10:01 | Son Güncellenme:

Jack DeJohnette, Joe Lovano, Esperanza Spalding ve Leo Genovese, 9 Nisan’da The Spring Quartet projesiyle İş Sanat’ta

Cazın efsane isimleri İş Sanat’ta

Cazı birçok farklı tarzla harmanlayan ve 20. yüzyılın en etkili davulcuları arasında gösterilen Jack DeJohnette’in önderliğinde, saksafon devi Joe Lovano, başarılı genç müzisyen ve solist Esperanza Spalding ve Arjantinli avangart piyanist Leo Genovese , “The Spring Quartet” projesiyle İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor.

Haberin Devamı

“Fusion”ın en önemli temsilcilerinden Miles Davis ve caz müziğinin duayenlerinden; Dave Holland, Chick Corea, Stan Getz ve daha birçok isimle yaptığı çalışmalarla kitlelerin hayranlığını kazanan ve rock and roll tınılarıyla renklendirdiği doğaçlamalarıyla, caz müziğin sınırlarını yeniden çizen Jack DeJohnette. Sololarıyla dinleyicileri etkisi altına alan ve New York Times’ın ‘caz tarihinin en iyi müzisyenleri’ arasında gösterdiği Grammy ödüllü tenor saksafon devi Joe Lovano. Grubun 2011 yılında Grammy’de “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülüne layık görülen en genç üyesi Esperanza Spalding ve piyanist Leo Genovese’in sahnede yapacağı müzikal işbirliği caz tutkunları tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Farklı nesillerden, başarılı müzisyenlerin bir araya geleceği ve caz tarihinin iz bırakan örneklerinin -modern bir yaklaşımla yeniden yorumlanacağı konser 9 Nisan Çarşamba akşamı İş Sanat’ta.

Bilet Fiyatları : 1. Kademe: 100 TL, 2. Kademe: 80 TL, 3. Kademe: 70 TL,

İndirimli: 60 TL, Öğrenci: 20 TL

Satış noktaları : Ana Gişe – 0212 316 10 83

: Biletix – 0216 556 98 00