Stil Çocuklar için online alışveriş adresi artık vipcocuk.com !

Çocuklar için online alışveriş adresi artık vipcocuk.com !

22.03.2013 - 18:15 | Son Güncellenme:

Türkiye online perakendesinde artık çocuklara yönelik yeni bir site var: vipcocuk.com

Çocuklar için online alışveriş adresi artık vipcocuk.com

Ekim 2012’de faaliyete geçen vipcocuk.com, 0-14 yaş grubunda bebek ve çocuk pazarında önemli bir yer edinmeyi hedefleyen dikey bir e-ticaret sitesidir. 300’ün üzerinde farklı kategoride, 60’tan fazla çocuk markası ve 5000’e yakın ürün sunan sitede, dünyaca ünlü spor markalarının çocuk ayakkabıları, spor çocuk giyim ve aksesuarları, bebek bakım ürünleri, bebek arabaları, çocuk kostümleri, markalı çocuk oyuncakları yer almaktadır.

Vipcocuk.com’un kurucuları çocuk ve spor perakendesinde 13 senelik bir deneyime sahip Aslı Fidangenç ve Yusuf Fidangenç.

Aslı Fidangenç vipcocuk ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Türkiye’de çocukla ilgili en geniş marka ve ürün grubunu sunan, çocukların tüm ihtiyaçlarının tek bir adresten sağlanabildiği bir destinasyon noktası olmayı hedefliyoruz. Vipcocuk.com’dan alışveriş yapan müşterilerimize beğendiği markaların en yeni sezon modellerini bulabilme ayrıcalığını sunuyoruz.

Müşterilerimizin memnuniyeti ve güveni bizim için herşeyden önemli. %100 orijinal ürün garantisi veriyoruz. 30 gün içerisinde iade ve değişim imkanı sunuyoruz. Kapıda nakit ödeme ile kredi kartı kullanmayan müşterilerimizi de unutmadık. Hatta internetten alışveriş yapmayı tercih etmeyen müşterilerimize İstanbul Yeniköy mağazamızdan beğendikleri ürünleri alabilme imkanı sağlıyoruz. Mağazamızda bulunan marka miksi ve ürün seçeneği ile Türkiye çocuk ve bebek perakende pazarında önemli bir yer edinmeyi hedefliyoruz.

Annelerin çocuklarının sağlığı, bakımı veya en son oyuncak trendleri, parti fikirleri, hatta yemek tariflerine kadar aradığı herşeyi bulabileceği bir platform da yaratmaya çalışıyoruz. Bu amaçla kurulan Vipcocukblog aracılığı ile onlarla paylaşımlarda bulunacağız. Sadece alışveriş için değil, fikir ve bilgi almak amaçlı da bizi tercih etmelerini istiyoruz. ”
dedi.

Vipcocuk.com’da şu anda yer alan markalardan bazıları şöyle; çocuk spor grubunda Nike, Adidas, Puma, New Balance, Superga, Reebok; bebek ve çocuk giyimde Chicco, Bluekey, Panço, Andywawa, oyuncakda Lego, Barbie, Cars, Monster High, Fisher Price; bebek bakım araç ve gereçlerinde ise Chicco, Maxi Cosi, Quinny, Inglesina gibi annelerin tercih ettiği güvenilir markalar sitede öne çıkan markalardır.

Yazarlar