Güzellik Doğru parfüm nasıl seçilir?

Doğru parfüm nasıl seçilir?

11.07.2010 - 08:42 | Son Güncellenme:

Herkesin kokusu kendine özeldir. Bir parfüm herkesin vücudunda aynı kokuyu vermez, kişiyle bütünleşir. Nasıl mı?

Doğru parfüm nasıl seçilir

Önemli olan size özel parfümü bulabilmek, hangi grup kokunun kendinize daha çok yakıştığını anlayabilmektir.

Haberin Devamı

Bugün yeni bir parfüm almak istediğinizde karşınıza yüzlerce örnek çıkıyor ve seçmekte zorlanıyorsunuz...

1. Önyargılı olmayın, daha geçen hafta piyasaya çıkmış bir parfüm ile 20 yıldır piyasada olan bir parfümün sizin için hiçbir farkı olmamalı. Eğer size uyuyorsa yeni veya eski olması gerekmiyor. Unutmayın, bazı parfümlerin modası 50 yıl da geçse bitmez!

2.Parfüm denerken bileğinize sıkın, fakat aldığınız ilk kokuya aldanmayın. En iyi sonuç, birkaç saat sonra ortaya çıkar ve parfümün özündeki koku teninize yerleşir. Bu şekilde de teninize uyumunu doğru şekilde yapabilirsiniz.

3. Önemli olan sizin fikriniz. Elbette arkadaşlarınıza ve çevrenize danışmanız çok mantıklı olsa da, parfüm kişiyle özdeşen bir olgudur. Bu bakımdan siz her zaman son kararı kendi isteğiniz doğrultusunda verin. Unutmayın bu kokuyu iyi hissetmek için sıkıyorsunuz. Size en iyi hissettireni, yine en iyi kendiniz bilirsiniz.

Haberin Devamı

Davidoff'ta İndirim Var!

Davidoff Cool Water Man EDT 125 ml Erkek Parfüm

Bu koku zıtlıklar içerir. Derin bir tazelik hissi aromatik ve çiçeksi elementlerle birleşir. Kokusu kalıcı etkisi ile sanki kendi kokunuz gibi derinin altına kadar işler. İlhamını okyanustan alan kokular arasında öncüdür.

İlk defa bu kokuda ozonsu notalar klasik notalarla birleştirilmiştir. Taze çiçekler ve ağaçsı elementler kokunun kalbindeki zıtlıkları temsil eder. Ilık ve hissi notalar erkeksi ve enerjik temelleri oluşturur.

FİYATINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yazarlar