Stil Dolce&Gabbana Erkek Sonbahar-Kış 2012

Dolce&Gabbana Erkek Sonbahar-Kış 2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dolce & Gabbana nefes kesen tasarım ve showlarına 2012 Erkek Sonbahar/Kış koleksiyonu ile devam ediyor!..

Dolce&Gabbana Erkek Sonbahar-Kış 2012

1980’ lerin terziliği ve kömür ipliği ile yapılan, asitle yıkanmış pantolonlar, kazaklar, takım elbiseler ve kalın tabanlı “combat” tarzındaki botların hakim olduğu koleksiyonda, monokromatik takım elbiselerin içinde kırmızı kadifenin geri dönüşünü görmekteyiz. Ayrıca kruvazeli gri takım elbiselerin içinde siyah kadife kullanımı ve puantiyeli ipek takımelbiseler de beyler için şıklığı yakalamak adına, birçok seçenek sunmuş.

Haberin Devamı

Dolce&Gabbana Erkek Sonbahar-Kış 2012

Bu defa tasarımcılar farklı modelleri tasarımlarına kullanmaktan korkmamışlar ve yatay çizgilerle şal desenlerine pantolonla kullanmışlar. Siyah ve kahrenginin hakim olduğu koleksiyonda deri ceketler, yün kazaklar, kadife mont ve pantolonlar, ekose desenli mont ve gömlekler ile kotlar, şapka, bere ve atkılar ile birlikte ustaca kullanılmış.
Kendilerine özgü denim detaylı asker tarzda ceket ve her yerinde cebi olan kargo bir pantolona sahip olan marka, geçmişten gelen tecrübesini, köklerine sadık kalarak, sezon trendleriyle başarılı bir şekilde harmanlayarak, görsel bir şölene dönüştürerek sunuyor..

Dolce&Gabbana Erkek Sonbahar-Kış 2012

Markanın Lookbook fotoğrafları ve defile sunumunun backstage fotoğrafları da oldukça heyecan verici kareler sunuyor. Dolce&Gabbana sezon kampanyalarının farkını her daim hissettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Dolce&Gabbana Erkek Sonbahar-Kış 2012

Model konusunda geniş bir vizyona sahip olan Dolce&Gabbana’nın podyumuna bu sezon; Noah Mills, Garrett Neff, Sean O’pry, Adam Senn, Brian Davenport, Alexander Johansson ve daha birçok model çıkıyor.

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar