Kültür Sanat DorockXL Mart ayında yine dopdolu

DorockXL Mart ayında yine dopdolu

14.02.2017 - 17:12 | Son Güncellenme:

DorockXL Mart ayında da yine birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapacak.

DorockXL Mart ayında yine dopdolu

Tuna Kiremitçi, lansmanını Ocak 2017'de yaptığı "Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları" projesi ile ilk kez 1 Mart çarşamba akşamı DorockXL sahnesinde. Özge Fışkın, Yıldız Tilbe, Öykü Gürman, Pamela, Gonca Vuslateri, Gülçin Ergül,Sena Şener, Gülay gibi isimlerle bu proje için bir araya gelen Kiremitçi, bu işbirliğini sahneye taşıyor.

Haberin Devamı

Son dönemin en önemli kadın solistlerinden, yeni nesilin en iyilerinden Fatma Turgut solo kariyeri ile ilk kez 3 Mart'ta DorockXL sahnesinde. "İlkbaharda Kıyamet" teklisinden, Model hitlerine ve birbirinden iyi coverları ile Fatma Turgut'u izlemeye gelenleri sıkı bir konser bekliyor.

Türk pop müziğinin divası Nazan Öncel, hayatımıza işleyen şarkıları ile 4 Mart'ta yeniden DorockXL sahnesinde. Kadıköy izleyicisinin çok sevdiği Nazan Öncel, kendisini dinlemeye gelenlere zaman yolculuğunda şahane bir gece vaat ediyor.

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden tarzı ve duruşu ile ilgi çeken Can Gox, Nesimi, Ömer Hayyam, Neşet Ertaş, Barış Manço gibi üstatların eserlerini kendine has yorumuyla albümlerinde ve sahnesinde yorumlarken sürprizleri ile de seyircilerini mest ediyor. 10 Mart'ta DorockXL sahnesi Can Gox'un.

Haberin Devamı

90'lardan günümüze değişmeyen kalitesi, güzelliği, eskimeyen ve yeni şarkıları ile Aşkın Nur Yengi 11 Mart'ta DorockXL sahnesinde. Kadıköy izleyicisi ile DorockXL'da ilk kez buluşacak olan Aşkın Nur Yengi, bu gece için hazırladığı repertuarı ile müzikseverlere eşsiz bir konser yaşatacak.

Yaklaşık 20 yıldır yaptığı kendine has şarkıları ile unutulmaz işlerin ismi Mirkelam, 25 Mart'ya DorockXL sahnesinde. Yeni projesi "Mirkelam Şarkıları" ile ses getiren sanatçı yine şahane bir konsere imza atacak.