Kültür Sanat Duman Açıkhava'yı salladı!

Duman Açıkhava'yı salladı!

24.09.2012 - 14:04 | Son Güncellenme:

Duman, Orhan Gencebay’ın Tribute Albümündeki “Gönül” Şarkısını İlk Defa Seslendirdi.

Duman Açıkhavayı salladı

Funorg’un ikincisini düzenlediği, gelenekselleşen “Eylül’de Harbiye’de”, Duman ve Büyük Ev Ablukada konseriyle başladı. Türk Rock müziğinin ilk günden beri kendisini takip eden sadık bir dinleyici kitlesine sahip, dev gruplarından Duman, alternatif müzik camiasının en gizemli ve başarılı gruplarından Büyük Ev Ablukada ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 21 Eylül Cuma akşamı saat 20.30’da hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Duman 3 Yıl Aradan Sonra Yeniden Harbiye Açıkhava’da Hayranlarıyla Buluştu...

En son 2009 yılında Harbiye Açıkhava’da hayranlarıyla buluşan Duman, 21 Eylül Cuma akşamı Açıkhava sahnesinde, son yılların en sağlam konserlerinden birini izleyicisine yaşattı. Büyük Ev Ablukada performansıyla başlayan gecede, Duman unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Duman Konserine Hayranlarının Vokaliyle Başladı!

Konserine en sevilen şarkılarından ‘’Seni Kendime Sakladım’’a hayranlarının eşliğinde başlayan ‘’Eski Köprünün Altında’’ ve ‘’Aman Aman’’ gibi şarkıları ile de tüm izleyenleri coşturdu. Grup aynı zamanda Orhan Gencebay’ın unutulmaz eserlerinden ‘’Gönül’’, senelerdir dillerden düşmeyen ‘’Çile Bülbülüm’’ ve Ebru Gündeş’in “Dön Ne Olur” şarkılarını da kendine has tarzıyla seslendirerek büyük beğeni topladı… Konseri ‘’Herşeyi Yak’’ şarkısıyla sonlandıran ve 3 saat boyunca sahnede kalan Duman, izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Konsere Ünlü Yağdı…

Grubun solisti Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler, Nefise Karatay ve eşi, Nilay Dorsa, Hande Şubaşı ve eşi, Öykü Karayel, Nihan - Okan Buruk çifti de konseri izlemeye gelen ünlüler arasındaydı.