Şeyma Subaşı'nın düğününü biraz kıskandık mı?

Merakla beklenen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı düğünü sonunda gerçekleşti. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı, hayatındaki gelişmeleri 2 milyona yakın takipçisinden paylaşmayı ihmal etmiyor. Durum böyle olunca giydiği, yediği, içtiği, gezdiği, yazdığı, her şeyi ayrı bir olay oluyor. Tabii ki başarıları ve kazancıyla adından fazlasıyla söz ettiren bir medya patronunun müstakbel eşi olması da bu kadar yakından takipte olmamız için büyük bir sebep. Fakat paylaştıklarını sevdiğimiz de yadsınamaz bir gerçek. Kabul edelim arkadaşlar: Kız hayatını yaşıyor. Bize de kıskanmak düşüyor.

Haberin Devamı

Ben ufaktan bir kıskanmadım değil. Nasıl kıskanmayalım ayol! Nikahında giydiği Zimmermann gelinliği, Sergio Rossi ayakkabıları, Johanna Ortiz aksesuarı; düğün yemeğinde giydiği Naeem Khan elbisesi; St. Tropez; helikopterli düğün konvoyu...

Sevgili kıskançlar, ben Şeyma Subaşı'dan zerre hoşlanmıyorum. Tavrı, tarzı, ifadeleri, yaşam stilini görünce "neden!" dediğim zamanlar oluyor ancak şimdi kıskançlığı bir kenara bırakalım. Kendi ölçütlerinde muhteşem bir hayat yaşıyor ve en az bu hayat kadar muhteşem bir evlilik yaptı. İnsanları eleştirirken kendi standartlarında değerlendirmek gerek. Bu yüzden klavyelerinizi sakince yere bırakın.

Düğünden ilk fotoğrafı gördüğümde hiç şaşırmadığımı söylemeliyim. Bohem tarzına alışkın olduğumuz Şeyma Subaşı ancak böyle bir elbise giyebilirdi. Klasik "gelinlik" tarzından uzak, bohem, şık, özgün, vücut hatlarını inceden vurgulayan Zimmermann elbisesi; sahneyi gösterişli Johanna Ortiz aksesuarına bırakan sade bir şekilde toplanmış saçları ve bütün look'u tamamlayan Sergio Rossi ayakkabıları...

Evet evet, tam Şeyma Subaşı!

Şeyma Subaşının düğününü biraz kıskandık mı

Gelelim düğün yemeğinde giydiği Naeem Khan elbisesine... Naeem Khan beni hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmaz. Şeyma Subaşı da Naeem Khan seçimiyle hayal kırıklığına uğratmadı. Yine bohem tarzını ortaya çıkaran, vücudunu saran, omuzları açıkta bırakan, işlemeli Naeem Khan elbisesinin beni büyülediğini de söylemeden edemeyeceğim. Instagram hesabında elbiseyi ilk kez kendisinin giydiğini söylediğinde o haklı gururu hep birlikte hissetmiş olmalıyız. Ya da benim manyakça designer elbise tutkum da olabilir. Bu eleştiriyle gelseniz karşı çıkamayabilirim.

Haberin Devamı

Şeyma Subaşının düğününü biraz kıskandık mı

Neyse, nerede kalmıştık... Düğün yemeğinde tercih ettiği look ile ilgili takdir ettiğim bir başka şey de saçı ve makyajının sadeliği. Tam olması gerektiği gibi. Star parça elbise. Saçı ve makyajı sadece tamamlayıcı. Her şey yaşına, düğününe, tarzına çok uygun.

Şeyma Subaşının düğününü biraz kıskandık mı

Bu kadar mı? Tabii ki değil. Bir de asıl seramoni var. Yani asıl gelinlik. Kendisi bir Vera Wang. Çünkü zenginsen düğününde Vera Wang giymemek olmaz. Öyle zenginlik olmaz :)

Sezonun trendi açık omuzlu, transparan, bohem stiline uygun gelinliğiyle modern bir prenses rolüne bürünen Şeyma, saç ve makyajda sadeliği tercih etmiş. Klasik inci küpeleri ortadan ayırdığı saçlarını tamamlamış. Saçlarını hiç sevmediğimi belirtmeliyim. Yakışmamış. Geri kalan her şey kusursuz.

Kısacası ben bu düğünle alakalı her şeyi sevdim. Sevmeyenler görüyorum, şaşırmıyorum. Tabii ki sevmeyebiliriz ancak herkesi tarzı çerçevesinde değerlendirelim lütfen.

Haberin Devamı

Şeyma Subaşının düğününü biraz kıskandık mı

Şeyma'nın elbisesi hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Instagram:

Mail: duygu.bay@milliyet.com.tr