Editörün Seçtikleri Eğitim Programı “Eticaret ve Sosyal Medya Yönetimi”

Eğitim Programı “Eticaret ve Sosyal Medya Yönetimi”

05.03.2013 - 10:27 | Son Güncellenme:

Bilginet Bilişim Teknolojileri ve Eticad ( E-ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği ) işbirliği ile organize edilen ve internet üzerinde işini kurgulayan girişimcilerin daha bilinçli ve karlılık seviyesi yüksek iş hacimlerine ulaşmasını sağlayacak bir eğitim semineri düzenlenmekte.

Eğitim Programı “Eticaret ve Sosyal Medya Yönetimi”

09-10 Mart 2013 tarihinde toplan 12 saat sürecek olan eğitimin, konferanstan pek farkı yok. Sponsor firmalar ve eğitimcilerin kalitesine bakılırsa yoğun ilgi görmesi beklenen eğitim programı için görüşlerini aldığımız Bilginet Genel Müdür Yardımcısı Merter ÖZDEMİR şunları söyledi;

“Geçtiğimiz yıllarda üniversitelerde vermiş olduğumuz e-ticaret eğitimlerinin daha geliştirilmiş ve gündeme uyarlanmış versiyonu olarak hazırladığımız bu eğitim seminerlerinin ilkini düzenliyoruz. Bu eğitimde amacımız, işini online dünyaya taşımış veya taşıyacak olan girişimcilerin, firma ve marka yöneticilerinin yol haritalarını çizmek, eticaret modellerinde güçlü bir stratejik plan dahilinde müşterilerine daha kolay ve daha ucuza ulaşmalarını sağlayarak karlılıklarını en üst seviyeye çıkartacak püf noktalarını paylaşmak. Digital reklam modellerindeki istatistiki bilgi birikimi ve eticari faaliyetlerin katılımcılar ile masaya yatırılması gibi bilgiler ile her yönüyle eticaret ve sosyal medya ilişkilerinin, markaların gücüne değer katmasını sağlamaktır.

Günümüz online iş dünyasında herkesin e-ticarete atıldığını fakat çok nadir firmanın başarılı olduğunu görmekteyiz. Bunun asıl nedeninin ise bilgi eksikliği, bu konuda herhangi bir eğitim veren kurum veya kuruluşun bulunmaması bu yüzden geçen yıl başlattığımız eticaret ve sosyal medya eğitimlerini hız kesmeden devam etmek istiyoruz.

Eticaret ekosistemi ve online yaşam stilleri, eticaret ve sosyal medya ilişkilerinde hedef, online pazarlamada püf noktaları, sosyal medya mecraları yönetim kurgusu, eticaret ve seo ilişkilerinde hassas noktalar, eticaret ve sosyal medya raporlamaları, paypal ve gelecekte eticaret, eticarette ödeme sistemleri ve başarılı e-girişim modellerinin konu başlığı yapıldığı eğitim hedefini tam 12 den vuracak.

Bilginet ve Eticad’ ın yanı sıra PayPal, Pay U, İninal Mastercard, Milliyet, KreaDirect, ComputerWorld ile Türkiye’nin Yeni Ürün Arama Motoru Hemenal.com’ un Katkılarıyla hazırlanan bu eğitimi kaçırmayın diyorum.
İnternet tabanlı iş modellerini kullanarak kazanç elde etmek isteyen tüm girişimcilerimizi ve yöneticilerimizi 9-10 Mart’ ta Bilginet Plaza’ ya bekliyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Yer / Zaman / Detaylar:

Atlas Seminer Salonu / Bilginet Plaza / 09 -10 Mart 2013

Yazarlar