PembeNar Fairy’le İftar Sofraları

Fairy’le İftar Sofraları

26.08.2011 - 09:42 | Son Güncellenme:

Fairy’le Mutlu Mutfaklar’dan Ramazan’a özel her gün birbirinden lezzetli iftar tarifleri!

Fairy’le İftar Sofraları

Fairy, Mutlu Mutfaklar’la Ramazan Sofralarına Renk Katıyor!

Türk tüketicisinin mutfaktaki en büyük yardımcısı Fairy, yağlara karşı benzersiz gücünü daha soğuk suda bile koruyor, kalabalık Ramazan sofralarında kadınlara destek oluyor.

Haberin Devamı


Bulaşıklara karşı güçlü etkisiyle yağları da, dağları da dize getiren Fairy, alıştığımızdan daha soğuk, 25 derece suda bile %100 bitkisel yağları kolaylıkla çözüyor ve bulaşıkları tertemiz yıkıyor.


Yemeklerden sonra olduğu gibi, yemek yaparken de kadınlara destek olan Fairy; özlediğimiz sevgi dolu iftar sofralarını renklendirmek için Ramazan ayı boyunca her gün hem mutlumutfaklar.com adresinden hem de facebook sayfasından iftar için yeni tarifler paylaşacak.


Ayrıca, Ramazan boyunca devam edecek Yemek Yarışmasında, en lezzetli et yemeği tariflerini gönderenler, birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Yarışma sonunda bir şanslı kullanıcımız mutfağını yenileme fırsatı kazanırken, sonraki dört tarifin sahibi de sürpriz hediyeler kazanacak. Yarışma sonundaysa, ziyaretçilerin seçeceği yirmi beş tarifle birlikte tüm kazanan Etli Yemek tarifleri, hazırlanacak Fairy Yemek Tarifleri kitabında yer alacak.

Haberin Devamı


Günün iftar mönüsünün yanında; Gülhan Kara’nın hazırladığı videolu yemek tarifleri, yepyeni mutfak ipuçları ve birbirinden ilginç bilgileri paylaşan Fairy’le Mutlu Mutfakları takip etmek için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar