Işıltılı sneaker modelleri kaba ayakkabıların tahtını mı sarsıyor?

Pullu ve payetli spor ayakkabılar, ışıltılı duruşu ve birçok farklı kombine olan rahat uyumu sayesinde, uzun süredir sokak modasında sağlam bir yer edinen kalın tabanlı sneaker modellerini gölgede bırakıyor. Şık ve zarif duruşu, sportif aktiviteler dışında da rahatlıkla kullanılabilmesi, bu tip spor ayakkabı modellerini yükselen trendler arasına yerleştiriyor.

Kalın tabanlı sneaker ayakkabılar, aslında birer sportif aktivite ayakkabısı değil... Bu yüzden, uzun yürüyüşler veya salon sporlarında kullanılmaları, uzun vadede ayak ağrılarına neden olabiliyor. Etek, elbise, pantolon ve şortlar gibi birçok parçayı sportif bir görünümle tamamlayan kalın tabanlı sneaker ayakkabılar, sportif duruşunun yanı sıra giyen kişinin boyunu uzatması nedeniyle de tercih ediliyor. Bu tip spor ayakkabıların boyu uzatması ve rahatlığı, giderek yaygınlaşmasına ve topuk kalınlıklarının da giderek yükselmesine neden oluyor.

Haberin Devamı

Son dönemlerde daha çok pullu ve payetli tasarımlar olarak karşımıza çıkan spor ayakkabılar, kalın tabanlı ve bir anlamda çirkin sayılabilecek silüete sahip ayakkabıların da yerini almaya başladı. Bu tip kozmetik görünümü daha ışıltılı olan ayakkabılar, her yaş grubundan kullanıcının da beğenisine hitap ediyor. Hal böyle olunca, kalın tabanlı sneakers ayakkabıların eski popülerliğini sürdürdüğünü pek söylemek mümkün değil...

Işıltılı sneaker modelleri kaba ayakkabıların tahtını mı sarsıyor

Işıltıların çarpıcı görünümünü tarzına uygun bulmayanlar için, pul ve payet içermeyen ancak dore ve lame derilerle tasarlanmış ayakkabılar da tasarlanıyor. Bu tip ayakkabıların en büyük avantajı, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunması... İsterseniz gün içinde alışverişe giderken ya da akşam üzeri arkadaşlarınızla kahve buluşmalarına giderken stilinizi rahatlıkla bu tip spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Monokrome tarzda tercih edeceğiniz kombin seçimlerine, ışıltılı duruşa sahip sneakers ayakkabıları dahil ederek göz alıcı bir silüet elde edebilirsiniz.

Işıltılı yeni nesil spor ayakkabı modelleriyle nasıl kombinler yapabileceğinizi, blog adresimden ya da sosyal medya hesabımdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgiyle kalın

Filiz HAS

Instagram: @me.filizhas

Blog: https://decocosh.blogspot.com/