Dekorasyon Güvenli ve dekoratif Massive Kico armatürleri

Güvenli ve dekoratif Massive Kico armatürleri

10.03.2011 - 15:23 | Son Güncellenme:

Massive markasını satın alarak ev armatürü gamını genişleten Philips, Kico serisi ile çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor.

Güvenli ve dekoratif Massive Kico armatürleri

Güvenli ve dekoratif Massive Kico armatürler ile çocuklar artık odalarında daha keyifli vakit geçirecek.

Massive Kico serisinde, özellikle 0-12 yaş bebek ve çocuk odaları için tasarlanmış 50’den fazla yeni ürün bulunuyor. Kico serisi, sarkıtlardan tavan aydınlatmalarına, spot ışıklarından masa lambalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kolay kullanım ve fonksiyonel aydınlatma sağlayan yeni armatürlerde çocukları korkutan ve rahatsız eden göz kamaştırıcı ışıklardan kaçınılırken, kısık ışık kaynakları kullanılıyor.

Çocukların sağlığına ve güvenliğine büyük önem veren Massive Kico serisinde yer alan ürünler az voltajlı güvenlik korumasına sahip. Seride yer alan kompakt floresan lambalarda da çocukların parmaklarını prize sokmalarını engelleyecek güvenlik sistemi bulunuyor ve ürünlerde sağlığa zararı bulunmayan özel boyalar kullanılıyor.

Massive Kico armatür serisine 45 – 360 TL fiyat aralığıyla, Philips satış noktaları, Bauhaus ve Praktiker Yapı marketlerinden sahip olabilirsiniz.

Yazarlar