Editörün Seçtikleri Hem ödüllü hem kullanışlı lazımlık

Hem ödüllü hem kullanışlı lazımlık

22.12.2015 - 14:39 | Son Güncellenme:

Kind & Jugend – Türkiye Çocuk ve Baby & Kid Store işbirliği çerçevesinde, anne&babaların oyları ile kategori birincilerinin belirlendiği anket sonucunda; Yardımcı Ekipmanlar kategorisinde BabyJem Ton Ton Lazımlık ebeveynlerin beğenisini kazanarak birinci olmuştur.

Hem ödüllü hem kullanışlı lazımlık

Anne ve babalar oyları ile bu sene de beğendikleri markaların destekçisi olmaya devam ediyor. Kind & Jugend – Türkiye Çocuk ve Baby & Kid Store işbirliği çerçevesinde her sene olduğu gibi, bu sene de yürütülen anketler sonucunda, anne ürünlerinden bebek güvenliğine; bebek banyo grubundan bebek aksesuarlarına kadar pek çok ürün yelpazesi ile anne ve bebeklerin karşısına "Anne Kadar Yakın " sloganı ile çıkan BabyJem, şirin tasarımı ve renkleri ile üretmiş olduğu BabyJem Ton Ton Lazımlık ile tüm markalardan daha fazla oy ve beğeni alarak, birinci oldu.

Haberin Devamı

Şirin Renkler ve Sevimli Tasarım

Sevimli tasarımı ve renkleri ile ebeveynlerin beğenerek tercih ettiği, çocukların ise severek kullandığı tonton lazımlık sivri köşe barındırmazken,ergonomik oturum şekliyle miniklerin tuvalete alışma döneminde rahatlıkla kullanılır.

Sağlık Standartlarına Uygun Ürünler

Tüm ürün gruplarında olduğu gibi sağlık standartları çerçevesinde, bebek banyo grubunda üretimler yaparak anne ve babaların bebekleri için tercih ettiği markalar arasında ilk sırada yer alan BabyJem, 2016 yılı için yepyeni ürünlerle ebeveyn ve bebeklerle buluşmaya hazırlanıyor...

Her yıl gelişen ve değişen global dünyaya ayak uydurmak; yeni nesil anne&bebekler ile daha iyi iletişim kurmak ve beğenilerini kazanmak için her yıl ürün yelpazesini genişleten BabyJem ile ilgili son haberleri almak ve yeni ürünleri incelemek için babyjem.com.tr ve sosyal medya hesaplarından (babyjem3e) markaya ulaşabilirsiniz...

Yazarlar