Stil Her tarza ayrı Archie Grand

Her tarza ayrı Archie Grand

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her telden takılan için Archie Grand defter vardır! İskandinav defter üreticisi Archie Grand alışverişkolikler, artistler, moda takipçileri, şarlatanlar, fırlamalar ve şöhretler için 55 farklı defter üretiyor. Farklı pastel renklerde Archie Grand defterler, kendini yansıtmak isteyenler ve espri yeteneği olan kişiler için tasarlandı.

Her tarza ayrı Archie Grand

Her telden takılan için Archie Grand defter vardır!

İskandinav defter üreticisi Archie Grand alışverişkolikler, artistler, moda takipçileri, şarlatanlar, fırlamalar ve şöhretler için 55 farklı defter üretiyor. Farklı pastel renklerde Archie Grand defterler, kendini yansıtmak isteyenler ve espri yeteneği olan kişiler için tasarlandı. 

Archie Grand’ler cebe ya da her boyutta çantaya sığabilecek ölçülerde, kalın kapaklı olarak tasarlandı. Defterleri Bilstore ve Beymen Blender’lardan, ayrıca Sabancı ve Bahçeşehir Üniversiteleri’ndeki kitabevlerinden, internet üzerinden de www.elmasepeti.com’dan satın alabilirsiniz. 

Her birinin üzerinde farklı bir karakter için özelleştirilmiş slogan bulunan Archie Grand’lerle ilgili Modazon bir de küçük yarışma başlatıyor. Bu bir ‘En yaratıcı slogan yarışması’ yarışması! 

Sizin Archie Grand sloganınız nasıl olsun, önerilerinizi bekliyoruz. Modazon ve Archie Grand Türkiye temsilcisi Ceylan Onay (www.c-79.com) en iyi sloganı seçecek. En iyi yorumu yapana bir adet jumbo boy Archie Grand hediye edilecek.

Bu post’un altına sizin sloganlarınızı bekliyoruz. Archie Grand’i siz nasıl görmek istersiniz? 
____________ I HAD AND LIKED
_____________I MET AND LIKED

Boşlukları doldurun, en yaratıcı sloganı oluşturun. Sizin de karizmatik bir Archie Grand defteriniz olsun!

Yazarlar