Dekorasyon IKEA'da “EVET” demeniz için binlerce neden var!

IKEA'da “EVET” demeniz için binlerce neden var!

11.04.2011 - 17:46 | Son Güncellenme:

Yakında evet demeye hazırlanan herkes; önce IKEA mağazalarına davetli.

IKEAda “EVET” demeniz için binlerce neden var

1Nisan – 31 Haziran tarihleri arasındaki IKEA Evlilik Kampanyası Fırsatlarla Dolu!

Haberin Devamı


Güzel tasarımlı, kullanışlı, kaliteli mobilya ve ev aksesuarlarını düşük fiyata sunan IKEA mağazaları, her şeyi tek bir çatı altında bulmak isteyen evlenecek çiftlerin en doğru adresi.

IKEA mağazalarında 8.000 çeşidi aşkın mobilya ve ev aksesuarı arasında;
Her zevke ve bütçeye uygun ürün bulmak mümkün. IKEA mağazalarında mutfaklardan pişirme ve sofra aksesuarına, banyolardan ev tekstiline, yatak odalarından oturma odalarına, halılardan, aydınlatma ürünlerine kadar ev için gereken her türlü mobilya ve ev aksesuarı en düşük fiyatlarla tek bir çatı altında sunuluyor.


Fırsatlar


IKEA mağazalarının sunduğu evlilik kampanyası; sadece evlenecek çiftlere özel 1 Nisan – 31 Haziran tarihleri arasında yapılan alışveriş tutarının %10 ‘u kadar IKEA Aile Para, Siemens beyaz eşyalarda %10 indirim (Set 1 hariç), ev dekorasyonu için uzman fikirler ve ilham kaynağı çözümler içeren ‘eviniz için iyi fikirler’ kitapçığı ve 2 ay taksit erteleme ile 12 taksit olanaklarını içeriyor.

Haberin Devamı


Bu fırsattan yararlanmak isteyen çiftlerin öncelikle IKEA mağazalarındaki Aile Kart başvuru noktalarına giderek kayıt açtırmaları gerekiyor.

IKEA’dan yeni evlerini döşeyecek çiftler için ilham kaynağı fikirler..


IKEA mağazaları, yeni evlenen çiftlere farklı metrekarelerde döşenmiş örnek yaşam alanlarıyla da ilham kaynağı oluyor. Üstelik IKEA Aile Kart başvuru noktalarında evlilik kampanyası için başvuruda bulunan çiftelere özel hazırlanan ‘eviniz için iyi fikirler’ kitapçığı da ücretsiz olarak veriliyor. IKEA’nın hazırladığı bu kitapçık ile evin her köşesini değerlendirmek için akıllı çözümler sunarken, düzenli bir ev kurmak için planlanması gereken her ince detayı düşünerek pratik fikirler de veriyor.


IKEA mağazalarında 1 Nisan – 31 Haziran tarihleri arasında tüm IKEA Aile Kart sahipleri 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinde Axess kartları ile 12 taksit ve 2 ay taksit erteleme fırsatından yararlanabilecekler.
Evlilik kampanyası fırsatlarından yararlanmak için sizde en yakın IKEA mağazasına gelerek IKEA Aile Kart Başvuru noktalarından anında ve ücretsiz IKEA Aile Kartınızı çıkartın ve fırsatlardan siz de yararlanın.

Yazarlar