Kültür Sanat İlham Gencer haftada üç gün Pera Palace'ta!

İlham Gencer haftada üç gün Pera Palace'ta!

30.04.2012 - 15:06 | Son Güncellenme:

Kürşat Başar Dörtlüsü, 4, 17 ve 25 Mayıs’ta İlham Gencer, haftada üç gün Pera Palace Hotel, Jumeirah’ta

İlham Gencer haftada üç gün Pera Palaceta

Pera Palace Hotel, Jumeirah’ın efsanevi barı Orient Bar’da iki haftada bir müzikseverlerle buluşan Kürşat Başar Dörtlüsü; yeni yıldan bu yana olduğu gibi, mayıs ayında da performansına devam ediyor.

Haberin Devamı


Pera Palace Hotel’in geleneksel çay saatleri ise, nisan ayı boyunca haftanın belli günleri ünlü müzisyen İlham Gencer’i ağırlayacak.

Öz kimliği ile kültür-sanata kucak açmayı misyon edinen Pera Palace Hotel, Jumeirah; sevilen etkinliklerine mayıs ayında da devam ediyor. Açıldığı günden bu yana konuklarına çay saatlerini canlı piyano melodileri eşliğinde sunan Pera Palace Hotel, Jumeirah; mayıs ayı boyunca, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 15.00-18.00 saatleri arasında değerli müzisyen İlham Gencer’in parmaklarından dökülecek melodilerle çınlayacak...

Türk ve yabancı parçaların caz versiyonlarını konuklarının beğenisine sunan Kürşat Başar Dörtlüsü ise, 4 Mayıs Cuma, 17 Mayıs Perşembe ve 25 Mayıs Cuma akşamları Orient Bar’da şehrin en iddialı performansını konuklarının beğenisine sunacak. Saksafonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Uğur Yalçın ve davulda Alp Türeci’nin olduğu ‘Kürşat Başar Dörtlüsü’ne; Pera Palace Hotel’deki ‘Pera’da Zaman’ gecelerine özel olarak, muhteşem sesiyle Şenay Lambaoğlu eşlik ediyor.

Orient Bar’da 22.00’de başlayacak olan tüm performanslar için önceden yer ayırılması gerekiyor.

Rezervasyon: 0212 377 40 00