Editörün Seçtikleri INCIA'dan yeni anne bebek bakım serisi

INCIA'dan yeni anne bebek bakım serisi

12.10.2017 - 16:22 | Son Güncellenme:

INCIA’nın yeni anne ve bebek bakım serisi, bebeğinin ve kendisinin cilt bakımı için yüzde 100 doğal, sağlıklı ve güvenilir olanı kullanmak isteyen annelere hitap ediyor.

INCIAdan yeni anne bebek bakım serisi

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan Mamur: “İnsanın en hassas dönemi olan bebeklik çağında cilde sürülen ürünler hassasiyetle seçilmeli. Ürünlerin temelindeki maddeler ne kadar doğal olursa ve ürünler suni madde içermezse o kadar isabetli olur.”

Haberin Devamı

Sizi, sevdiklerinizi ve doğayı korumaya kararlı INCIA dünyasında yer alan sabun, kişisel bakım ve ev temizlik ürünlerinin yanı sıra bu dünyanın yeni üyesi anne bebek ürünleri de doğanın yenileyici gücünü cömertçe sunarak, cildi koruyor ve tazelenmesine yardımcı oluyor.

INCIA dünyasında yer alan tüm ürünler, BioArge Laboratuvarları’nda test edilerek, doğallığı onaylanan birbirinden değerli yağlar, bitki özleri ve çeşitli hammaddelerden hazırlanıyor. Yüzde 100 doğal, katkısız ve flora dostu olan bu ürünler, ciltte yer alan yararlı bakterilere zarar vermiyor ve cildin doğal dengesini koruyarak çevresel şartların sebep olabileceği olumsuzluklara karşı koruma sağlıyor.

Evde Üretimin Bir Adım Ötesi

Anne bebek bakım serisinin tanıtıldığı toplantıda Glohe Grup’un kuruluş hikayesini anlatan Glohe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şahin, “Torunumun alerjisi nedeniyle yıllarca doğal şampuan aradım ve ne yazık ki %100 doğal ürünü hiç bulamadım. Bu nedenle kendim üretmeye karar verdim. Üç yıl süren AR-GE çalışmaları sonunda tamamen doğal ürüne ulaştık. Glohe Grup’u kurduk ve INCIA markasını sizi ve doğayı korumak için ortaya çıkardık.” dedi.

Haberin Devamı

Hem dünya genelinde hem de Türkiye’de doğa ve çevreyi korumaya yönelik bilinç artıkça %100 doğal ürünlere talebin arttığını aktaran Şahin sözlerine şöyle devam etti: “Tüketiciler, yediği gıdalar ve evlerinde kullandıkları ürünler dahil, daha sağlıklı ve daha güvenli seçenekler arıyor. Yaptığımız odak grup çalışmaları da bize bunu gösterdi; tüketiciler kullandıkları ürünlere güvenmek istiyor ve bu nedenle de geleneksel yolları tercih ediyor. Biz de Glohe Grup olarak evde üretimi bir adım öteye taşıdık ve daha güvenilir ve doğal üretim yapmaya başladık.”

“Hepimiz Doğaya Dönüyoruz”

Düzenlenen toplantıda insanların 200 bin yıldır doğadan geldiğini, doğada yaşayıp, doğaya döndüğünü belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları UzmanıDr. Gökhan Mamur ise “Yaşamımızı destekleyen bitkiler ve hayvanlar da doğadan gelip doğaya dönüyor. Milyonlarca yıltüm canlılar, bütünün içinde birbirinin var olması için kendi görevini yerine getirmiş. Oysa son 200 yıldır sanayileşme ve şehirleşmenin uzantısında bu bütüne dahil olmayan, insan yapımı bazı maddeler üretilmiş ve sağlık ürünlerinde bile yer alması tezatlık oluşturmuştur.

Haberin Devamı

Doktor yemininde bulunan ilk kural olan 'Primum non nocere' yani ‘Öncelikle zarar verme’ bu şekilde bazen sarsılıyor. Bu nedenle tamamen doğadan gelen sağlık ürünleri, milyonlarca yıldır bütünsel döngünün devamına elbette katkı sağlayacak. En önemlisi de biz insanlar ve çevre için tasarlanmış yaşamı destekleyecek.İnsanın en hassas dönemi olan bebeklik çağında ise cilde sürülen ürünler hassasiyetle seçilmeli. Ürünlerin temelindeki maddeler ne kadar çok doğadan gelen madde, ne kadar az suni madde içerirse o kadar isabetli olacaktır. Erişkinler olarak yeni nesilleri koruma görevi bize verilmiştir, bu nedenle bu sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Tüm bebekler bizimdir” dedi.

Bebeğiniz için %100 Doğal Bakım

Her anne, bebeğinin cilt bakımı için en sağlıklı, en doğal, en güvenilir ürünü kullanmak ister. INCIA anne bebek bakım serisi, bebeğine ve kendine özen gösteren, doğallıktan vazgeçmeyen anneler için üretildi.

Haberin Devamı

Seride altı ürün yer alıyor:

• Omega-3-6 ve Omega-7 bakımından zengin olan Atopik Jel Krem içinde yer alan çuha çiçeği ve hodan yağı egzama oluşumunu önlüyor. Yalancı iğde yağı isebebeğin hassas cildini besleyerek, cilt hasarını iyileştiriyor ve cildi dış etkenlerden koruyor.(Önerilen satış fiyatı: 65 TL)

• Pişik Önleyici Jel Krem içinde yer alanbalmumu bebeğin narin cildinde bariyer oluşturuyor, zeytinyağı cildi koruyor, Hindistan cevizi yağı Candida mayası oluşumunu engelliyor. (Önerilen satış fiyatı: 50 TL)

• Bebek Yağı içinde yer alan zeytinyağı ve jojoba yağı, cildi nazikçe yumuşatıyor, deve dikeni yağı ise cildi yatıştırıyor, dış etkenlerden koruyor.Aynı zamanda bebeğinizi sakinleştirerek, güzel bir uykuya hazırlıyor.(Önerilen satış fiyatı: 54 TL)

• Bebek Yağı Jeli, bebeğinizin cildinin gözeneklerini tıkamadan bakım yapıyor. Jel içinde yer alan ve doğal E, A ve B vitamini içeren susam yağı ise cildin onarımına yardım ediyor. (Önerilen satış fiyatı: 44 TL)

Haberin Devamı

• Göğüs Ucu Jel Kremiçinde yer alan aynısefa yağı yıpranmış ve çatlamış cildin nem tutma yeteneğini artırıyor, cildin onarımına yardım ediyor ve yumuşak bir his bırakıyor.(Önerilen satış fiyatı: 32 TL)

• Karın Çatlak Jel Kremindeki içerikler ve avokado yağı çatlak izlerinin oluşumunu engelliyor, cilt fonksiyonlarını güçlendirerek cildin elastikiyetini artırıyor ve sıkılaşmasına yardım ediyor.(Önerilen satış fiyatı: 77 TL)

Seride yer alan ürünlerde çinko oksit, lanolin, kortizon, parfüm, sentetik yağ, silikon, paraben, gluten, sentetik emülgatör, katkı maddeleri, BHT, BTA, likit parafin ya da diğer sentetik koruyucular ve boya yer almıyor. Bu sayede INCIA, %100 doğal, sağlıklı ve güvenilir bir cilt bakımı sunuyor.

Yazarlar