Kültür Sanat Indigo’da “Tuborg Presents” etkinlikleri başlıyor!

Indigo’da “Tuborg Presents” etkinlikleri başlıyor!

28.11.2012 - 15:34 | Son Güncellenme:

NOIR, Indigo sahnesine çıkıyor

Indigo’da “Tuborg Presents” etkinlikleri başlıyor

Her sene Tuborg sponsorluğunda gerçekleşen “Tuborg Presents” etkinlikleri kapsamında Kendine has sesi ve tarzıyla plak şirketi Noir Music’i son yıllarda listelerde üst sıralara taşıyan Rene Kristensen 8 Aralık Cumartesi günü Indigo’da sahne alıyor. Özellikle Haze'in eşlik ettiği “Around” ile radyo listelerinde büyük çıkış yakalayan Kristensen, sahnede hayranlarına

Haberin Devamı

farklı bir coşku ve deneyim yaşatmayı hedefliyor. Yeni house müzik akımının temsilcisi olan Noir, new wave synthler ve groove'un ön plana çıktığı produksiyonlarını pürüzsüz vokallerle birleştirip dinleme keyfini arttırırken, deep house ve vocal house kategorilerinin en iyi sesleri arasında yer alan Rene Kristensen’in, elektronik müzik sahnesinde sadece Trentemoller ile anılan Danimarka'yı,yeniden yükselişe geçirebileceği düşünülüyor.

Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek gecede NOIR’den sonra Dj İlker Aksungar (housekeeper) sahne alacak.

8 Aralık gecesi Tuborg sponsorluğunda müzik ziyafeti Indigo’da sizleri bekliyor.

Tarih: 8 Aralık 2012, Cumartesi

Saat: 23.30

Önemli Uyarı: Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğin 24. Maddesinin 2. fıkrasının (d) bendi gereğince bu organizasyona 24 yaş üstü kişiler katılabilir.