Stil İstanbul Fashion Week Özgür Masur Defilesi

İstanbul Fashion Week Özgür Masur Defilesi

01.11.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Fashion Week kapsamında heyecanla beklenen defileler arasında yer alan Özgür Masur "Denge" koleksiyonu, büyük beğeni topladı. Tasarımcı Özgür Masur, hazırladığı ilk Pret a Porter koleksiyonunda, son üç dönemdir çalıştığı ve Osmanlı İmparatorluğu'nda bir devrin simgesi olan "lale" figürü üzerine hazırladığı çalışmalarına da yer verecek.

İstanbul Fashion Week Özgür Masur Defilesi

İstanbul Fashion Week Özgür Masur Defilesi
 

Haberin Devamı

70'li yılların renklerinden heyecan duyan bu koleksiyon kendi içinde "denge"lerini yaratırken, koleksiyonun bütününde günlük hayatta kullanılabilecek modellerin yanı sıra kokteyl ve gece elbiseleri de bu dengenin parçaları olarak hayatın akışında modayı yaşayanlarla buluşuyor. Koleksiyonda ipek ve koton kumaşlara destek olarak visconda kullanılmıştır. 

Cahit Baha Pars imzalı fotoğraf çekimlerinde, ünlü oyuncu Bade İşçil rol alırken, verdiği pozlarla koleksiyonla doğa arasındaki dengeleri fotoğraf karelerine olağanüstü görüntülerle yansıttı. Cem Botanik’te gerçekleştirilen fotoğraf ve videoart çekimlerinin yıldızı Bade İşçil olurken, ülkemizin önde gelen sound designerı Veyasin, defilenin müziklerinin yanı sıra videoart görüntüleriyle de kreasyonlara başka bir boyut kazandırdı.

Haberin Devamı

Fotoğraflar; Modazon.com


Yazarlar