Tatil İstanbul Tattoo Convention Fuarı

İstanbul Tattoo Convention Fuarı

12.09.2012 - 10:28 | Son Güncellenme:

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek fuarda, dövme sanatının dünyaca ünlü ustaları bir araya gelecek.

İstanbul Tattoo Convention Fuarı

Dövme sanatının dünyaca ünlü ustaları, İstanbul’da düzenlenecek ”İstanbul Tattoo Convention Fuarı”nda bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, dövme ve piercing sarf malzemesi tedarikçisi Golden Arrow ev sahipliğinde 15-16 Eylül tarihlerinde Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak fuarda, Hollywood starları ve dünyaca ünlü sporcuların dövmelerini yapan ABD, İngiltere, Çin, Japonya ve İskoçya’dan çok sayıda ünlü dövme sanatçısı hünerlerini sergileyecek. Türkiye’deki dövme sanatına yön veren markalar da fuardaki yerini alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Golden Arrow Yönetim Kurulu Başkanı Şener Öner, Türkiye’de dövmeciliğin meslek olarak tanımlanması ve meslek standartlarının oluşturulması için İstanbul Güzellik Uzmanları Kalıcı Makyajcılar ve Dövmeciler Esnaf Odası ile birlikte çalışamalar da yürüttüklerini belirterek, Türkiye’deki dövme, piercing ve malzemeleri konusunda sektörde sağlık koşullarına uygun çalışma ortamları yaratmak için uğraş verdiklerini kaydetti.