Stil İstanbul Tılsımları

İstanbul Tılsımları

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Deniz Pulaş’ın baş mankenliğini yaptığı Mehtap Elaidi, Istanbul Fashion Week’in son tasarımcı defilesi idi!..

İstanbul Tılsımları

“Istanbul’un Tılsımları“ adlı koleksiyon, 1940’lı yılların modasını yansıtan müzik ve parçalarla podyumda nostaljik bir hava yarattı. Wilma Elles’ in de podyuma çıktığı defilede sunulan yeni sezon koleksiyonu; şifon gömlekler, krep ipek uzun elbiseler, diz altı kloş etekler, yarasa kollu ipek gömlekler, kapitone montlar, volan ve fermuar detaylı kısa ceketler, ceket pantolon takımlar, gömlek yaka elbiseler, kesik kuyruklu ceketler ve diz altı pili görünümü taşıyan tütü eteklerden oluşuyordu.

Haberin Devamı

İstanbul Tılsımları

2013 Sonbahar- Kış sezonunun hit trendi kürkü de bazı parçalarında kullanmayı ihmal etmeyen Elaidi’nin koleksiyonu; puantiye ile çizgili desenlerin bir arada kullanışı, eski Osmanlı tarzını yansıtan büzgülü barok etekler , çiçek desenli saç bantları ve clutch’lar ile dikkat çekti.

İstanbul Tılsımları

Yağ yeşili, petrol mavisi, siyah, kırmızı ve kahve tonlarından oluşan koleksiyonda, dönemin en belirgin özelliği olan çiçek desen baskıları ağırlıklı olarak kullanılmıştı.

İstanbul Tılsımları

Etek boyu, topuk desenleri ve renkli cep detaylarıyla bizi modanın tarihinde bir yolculuğa çıkaran koleksiyon, seyirciden tam not aldı!..

Yazı; Selin Çetinkaya

Fotoğraf; İlknur Şener

Yazarlar