Kültür Sanat ''Kağıt Gemi'' Garajİstanbul'da

''Kağıt Gemi'' Garajİstanbul'da

24.04.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir Noland projesi olan “Kağıt Gemi ” 30 Nisan ve 1 Mayıs akşamı Garajİstanbul’da sahnelenecek…

Kağıt Gemi Garajİstanbulda
Noland’in bu projesi, 2006 yılında  Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen ve Avrupa’nın önemli çağdaş dans etkinliklerinden biri olan Uluslararası Lyon Dans Bienali’nin de konuğu olmuştu.
Esra Yurttut, Emre Nişancı ve Burak Kolcu tarafından kurulan Noland’in yolu son eserinde halen Fransa’da CND’de eğitimini sürdüren dansçı Kerem Kelebek ile kesişiyor. Eserin koreografisini yapan Esra Yurttut’a sahnede Kerem Kelebek eşlik edecek. Kağıt Gemi’nin videolarını Burak Kolcu hazırladı. Eserin müzikleri ise orjinal olarak Emre Nişancı ve Özgür Kurcan tarafından hazırlandı.

Noland’e Kağıt Gemi Projesi’nde İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Dansbuluşma İstanbul Stüdyosu destek veriyor...
 
Künye: koreografi: Esra Yurttut | dansçılar: Kerem Kelebek,Esra Yurttut | video: Burak Kolcu | müzik: Emre Nişancı, Özgür Kurcan | teknik koordinatör: Aris Nalcı

Haberin Devamı
Kağıt Gemi
Alışkanlıklarımızı adımlıyoruz hızlıca her gün ezberlediğimiz hayatın içinde çarptıklarımıza dönüp bakmadan  geçip gidiyoruz. Yan yana duruyoruz üst üstte kol kola el ele hissetmiyoruz. Yakınlaştırıyor üzerimizi kaplayan elbise bizi birbirimize unutuyoruz. Koşar adım geçiyoruz kendimizden iyi bildiğimiz yolları görmüyoruz yaşamış çoktan kimileri köşelerinde duruyorlar fark etmiyoruz barları dolduruyoruz kendimizi bulmak için aradığımızı çoktan unutmuş halde çok uzakta olmak istiyoruz kıpırdamadan çözülüyor bedenimiz gidiyoruz….

Tarih:
30 Nisan Pazartesi, 20:00
ve 1 Mayıs Salı, 20:00

Yer :
Garajİstanbul
Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad.
Kaymakam Reşat Bey Sok. N.5/1
Galatasaray Beyoğlu
0212.244.44.99