Stil Kendine Güvenen Kadınlar

Kendine Güvenen Kadınlar

28.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Avon, ANEW Serisinin 20. Yıl dönümünü Çırağan Saray’ında düzenlediği bir organizasyonla kutladı!..

Kendine Güvenen Kadınlar

126 yıldır kadınların hayatlarını güzellik katmaları için çalışan Avon, piyasaya sürdüğü ANEW Serisi ile her yaştaki kadınların yaşlanmasını geciktirici yaratıcı çözümler buluyor. Kadınların güzel görünmeleri kadar iç huzur ve mutluluklarının da önemli olduğunu vurgulayan Avon, kadınların kendilerine güvenlerini sorgulamaları ve geliştirmelerine yönelik yeni bir çalışma içine giriyor.

Haberin Devamı

Kendine Güvenen Kadınlar

Avon’un en çok ilgi gören serisi ANEW’un 20. Yıl dönümüne istinaden hazırlanan “ AVON- ANEW Kendine Güven Sahneleri “ ile kadınların kendilerine olan güveni paylaşmaları için özel bir platform sunan marka, tüm Avon kadınlarını bir çatı altında toplamayı amaçlıyor. Avon Türkiye Pazarlama Grup Müdürü Çağla Özdoğan, Avon Türkiye Satış Direktörü Gülay Başaran, Yaşam Koçu Tülin Kahvecioğlu, Dermatolog Güneş Ertürk ve sunucu Zahide Yetiş’in hem Avon’un kadınların hayatlarında ne denli önemli değişiklikler yarattığını hem de Avon’un gece, gündüz, göz çevresi ve serumdan oluşan yeni Ultimate 7S serisini anlattığı toplantı oldukça keyifli geçti.

Kendine Güvenen Kadınlar

İstanbul, Ankara ve İzmir’deki AVM’lerde kurulacak sahneler aracılığıyla tüm kadınların “kendine güven” temalı mesajlarını paylaşabilecekleri aktivite aynı zamanda, Avon’un facebook üzerindeki sayfasında da paylaşıma açık olacak. Bir yandan en çok beğenilen mesaj, fotoğraf ya da video sahiplerinin çeşitli ödüllere sahip olabileceği etkinlik ,diğer taraftan Avon kadınlarını bir araya getirmiş olacak.

Haberin Devamı

Kendine Güvenen Kadınlar

Kadınların kendine değer veren ve güvenen bireyler haline gelmesine , yürüttüğü sosyal sorumluluk projesinle katkıda bulunan Avon’u, Modazon ekibi olarak yürekten destkeliyoruz..
 

Yazarlar