Editörün Seçtikleri Magicform Sevgililer Günü koleksiyonu

Magicform Sevgililer Günü koleksiyonu

31.01.2011 - 12:00 | Son Güncellenme:

Magicform, 2011 Sevgililer Günü Koleksiyonunda da kendi değerini bilen ve hayatı eğlence ile yaşayan kadınların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Magicform Sevgililer Günü koleksiyonu

58 yıldan beri önemli ve özel günlerin markası olarak tercih edilen Magicform, 2011 Sevgililer Günü Koleksiyonunda da kendi değerini bilen ve hayatı eğlence ile yaşayan kadınların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Koleksiyonda, aşkın simgesi olan kırmızının yanısıra, mor, siyah ve pudra renkleri ile hayat bulan ürünler, senenin en sevgi ve eğlence dolu günü için karakterini ön plana çıkartmayı seven kadınlara markanın Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu ve ekibi tarafından ithaf edildi.

Kadın vücuduna en yakın kumaş olan ipek, yumuşacık saten ve saf kotondan hazırlanan koleksiyona, dantelin feminen ve karşı konulmaz dokusu eşlik ediyor.

Siyah ve camel ile hazırlanan leopar desenli takıma, bacak bantları eşlik ederken, baby doll ve geceliklerde kırmızı rengin hakimiyeti hissediliyor. İçindeki çocuğu her zaman yaşatmayı seven genç kızlar ve kadınlar için hazırlanan kalp desenli müzikli külotlar ve pijama takımlar, bu özel günün teması için tasarlandı.

Haberin Devamı

Dişiliğinin değerini ve önemini bilen tüm kadınların Sevgililer Günü’nü kutlayan markanın Eş Başkanı Handan Ercengiz, sevginin insanın önce kendine hissettiği bir duygu olduğunun altını çiziyor.

Sevgililer gününü eğlenceli kılmak isteyen tüm kadınlar için tasarlanan Magicform ürünlerini, seçkin içgiyim mağazalarında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde ve markanın Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarında bulabilirsiniz.

Yazarlar