Kültür Sanat Mehmet Turgut'tan "30" kitabı raflarda!

Mehmet Turgut'tan "30" kitabı raflarda!

27.12.2012 - 10:34 | Son Güncellenme:

Sıra dışı fotoğraflarıyla adından sıkça söz ettiren fotoğrafçı Mehmet Turgut’un; 30 yaşına kadar çektiği, “seçilmiş” 40 fotoğrafı ve onların hikayelerini anlatan kitabı “30”, Doğan Kitap tarafından yayımlandı!

Mehmet Turguttan 30 kitabı raflarda

Fotoğrafçının kendi deyimiyle, “Gerçek Mehmet Turgut” fotoğraflarından oluşan ve editörlüğünü Yekta Kopan’ın yaptığı kitap, raflardaki yerini aldı!

Haberin Devamı

Mehmet Turgut’un, son on yıldaki çalışmalarından özel bir derleme sunan ilk kitabı “30”; ulusal ve uluslararası alanda ödüller alan, yurtdışında defalarca sergilenen fotoğraflardan oluşan bir seçki sunuyor. “30”da; Turgut’un dergi, reklam ve albüm fotoğraflarından farklı bir yere koyduğu, “Gerçek Mehmet Turgut” kareleri olarak değerlendirdiği fotoğraflar yer alıyor.

Başarılı fotoğrafçının, 30 yaşına kadar çektiği 40 fotoğrafın ve onların hikayelerinin fotoğraf meraklılarıyla buluştuğu “30” adlı kitabın editörlüğünü ise Yekta Kopan üstleniyor.

Doğan Kitap’tan çıkan “30”; Mehmet Turgut evrenine yapılan görsel ve sözel bir yolculuğa rehberlik ederken, herkesin merak ettiği “Mehmet Turgut’un çekimlerinde neler oluyor?” sorusunun cevabını da okuyucularına sunuyor.