Editörün Seçtikleri Milliyet.com.tr ve Modamol’dan Pırlantalarla Dolu Bir Fırsat

Milliyet.com.tr ve Modamol’dan Pırlantalarla Dolu Bir Fırsat

01.02.2011 - 14:32 | Son Güncellenme:

14 Şubat Sevgililer Günü’nde para ödemeden pırlanta kolye sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, Facebook üzerindeki kampanya uygulamasına katılmak ve bir arkadaşınızı daha uygulamaya davet etmek.

Milliyet.com.tr ve Modamol’dan Pırlantalarla Dolu Bir Fırsat

Kampanyanın sonunda, Pera Pırlanta’dan toplam 3 tane birbirinden değerli ve güzel pırlanta kolye hediye edilecek. Milliyet.com.tr ve Türkiye’nin ve dünyanın seçkin markalarını çok özel koşullarda sunan alışveriş kulübü Modamol.com, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden değerli Pera Pırlanta markalı 3 tane pırlanta kolye hediye ediyor. Sevgilinize çok özel bir hediye verme fırsatını kaçırmamak için yapmanız gereken tek şey Facebook üzerinden, Milliyet.com.tr ve Modamol uygulamasına katılmak ve bir arkadaşınızın daha uygulamayı kullanmasını sağlamak.

Haberin Devamı

14 Şubat 2011 saat 12.00’ye kadar sürecek bu fırsat için aşağıdaki uygulama linkini tıklayın. Uygulama kısaca şöyle çalışıyor:

• Uygulamanın ilk sayfasında Milliyet.com.tr’nin Facebook sayfasını beğenin,

• Ad, Soyad ve e-posta adresinizi yazın,

• Olabildiğince çok arkadaşınızı uygulama üzerinden davet edin,

• Modamol.com'dan gelen aktivasyonu tamamlayın, Davet ettiğiniz arkadaşlarınızdan en az 1 tanesi davetinizi kabul edince pırlanta kolyeye sahip olma şansını yakalıyorsunuz.

Kampanyaya katılım sırasına göre, 1 arkadaşı davetini kabul etmiş 5 bininci, 10 bininci ve 15 bininci kişiler, Pera Pırlanta’dan pırlantalarla süslü birbirinden değerli ve güzel pırlanta kolyenin sahibi olacaklar. Kampanyaya katılmış fakat başarılı bir daveti bulunmayanlar, sıralamada yer almayacak. Sevgililer Günü Kampanyasına katılmak için hala geç kalmadınız.

Haberin Devamı

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için hemen tıklayın!!

Modamol nedir?

Modamol.com; üyelik sistemi ile çalışan yepyeni bir özel alışveriş kulübü. Şimdiye kadar piyasada olan alışveriş kulüplerine göre sistemi çok farklı. Model o kadar hızlı rağbet gördü ki, 2 ay gibi kısa bir sürede Facebook takipçileri 80 bin'in üzerine çıktı. Kullanıcı, alışveriş çekini avantajlı olarak internet üzerinden alıyor, satın alma sürecini mağazada görerek, dokunarak, deneyerek tamamlıyor. Üstelik üyelerine sezon ürünlerini %75 e varan indirimlerle alma imkanı sunuyor.

Sistemin kurucusu Erol Demirtaş 10 yıl internet sektöründe yöneticilik yapmış bir isim. Demirtaş, uzun yıllara dayanan doğru gözlem ve tecrübe sonucu ortaya çıkarmış bu modeli. “Alışverişte son moda” sloganı ile piyasaya hızlı ve iddialı giren Modamol.com’un kurucusu Erol Demirtaş, sistemi kısaca şöyle tarif ediyor: “Modamol.com; üyelik sistemi ile çalışan bir yapı. Üyelerine seçkin markaların alışveriş çeklerini %75 e varan kampanyalarla sunuyor. Böylece üyelerinin parasının değerini artırıyor. Modamol.com üyeleri alışveriş için indirim sezonlarını beklemek zorunda kalmıyorlar. Çeklerini mağazada, sezonda ve diledikleri ürünleri alarak hemen değerlendirebiliyorlar.”

Haberin Devamı

Sistemin özelliklerini, ortaya koyduğu farkı ve fikrin nasıl doğduğunu anlatan Demirtaş; “Modamol.com’u benzerlerinden farklı kılan birden çok özellik var aslında. Bir yandan kullanıcıya internetin kolaylık ve avantajlarını sunuyoruz öte yandan satın alma sürecinin klasik yöntemle yapılmasına imkan sağlıyoruz.

Nedir bu?

Doğrusu, bir tüketici olarak kendimden yola çıkarak oluşturdum bu fikri. Yıllardır bu sektördeyim, online alışverişe yabancı değilim, üstelik bir çok ürünü internetten satın alıyorum, elbette online alışverişin kolaylıklarının farkındayım. Ama satın aldığım gömleğe dokunmak istiyorum, seçmek ve denemek istiyorum. Bir taraftan da internetin sunduğu indirim ve ödeme kolaylıklarından yararlanmak istiyorum.

Öyle bir sistem olsun ki, internetten yararlanayım, mağazada dilediğim gibi seçim yapayım ve sezonda sezon sonu fiyatları ile alışveriş yapabileyim. İşte Modamol.com fikri böyle doğdu.” diyor.

Bu yeni alışveriş sistmeinden faydalanmak isteyenler için sitenin adresi: www.modamol.com

Haberin Devamı

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için hemen tıklayın!!

Yazarlar