Yaşam ‘Münevver timi’ Temel için devrede

‘Münevver timi’ Temel için devrede

07.01.2010 - 00:38 | Son Güncellenme:

Şişli’de bar işleten Engin Temel’in yaklaşık bir yıl önce tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, şarıkıcı Arto dün emniyete giderek ifade verdi

‘Münevver timi’ Temel için devrede

Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu’nu teslim alan özel ekibin, Engin Temel cinayetini aydınlatmak için görevlendirildiği, ekibin Temel’in çalıştığı bar ve oturduğu binayı gören 28 kamera görüntüsünü incelemeye aldığı ve görüntülüre yansıyan bir araca yönelik çalışma yapıldığı öne sürüldü. Arto, şube çıkışında, “Engin Temel’i iyi tanırdım. Failinin yakalanmasını istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

1 yıldır aydınlatılamıyor
Şişli’deki Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel, 8 Aralık 2008 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayeti araştıran polis, geçen 1 yıla rağmen olayın üzerindeki sır perdesini aydınlatamadı. Temel’in arkadaşları, sevgilileri ve ticari ilişkilerini mercek altına alan ekipler, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda ismin ifadesine başvurdu. Cinayet, Aslen Malatyalı olan Engin Temel’in İstanbul gece hayatındaki hızlı yükselişine ilişkin iddiaları da gündeme getirdi. Arkadaşları, Love ve Secret adlı barlarda yüzde 10, Andon Bar’da ise yüzde 17 ortaklığı bulunduğu öğrenilen Temel’in hisselerini satması için tehdit edildiğini öne sürdü. Ortaya atılan bir başka iddia ise, Temel’in bir otopark mafyasının sevgilisiyle ilişkisi olduğu için öldürüldüğüydü. Cinayetle ilgili borsacı bir işadamının adı da gündeme geldi. Temel’in cinayetten 1 gün önce de bir kişi ile yarım saatlik hararetli bir konuşma yaptığı iddia edildi.

Yazarlar