Editörün Seçtikleri Narin “Eplison” ile sofralarda sonbahar esintisi

Narin “Eplison” ile sofralarda sonbahar esintisi

09.08.2017 - 14:19 | Son Güncellenme:

Sonbaharda sofralar Narin’in altın kaplama, retro ve desenli ‘Epsilon’ model çatal – bıçak – kaşık serileri ile renkleniyor.

Narin “Eplison” ile sofralarda sonbahar esintisi

1967 yılından günümüze Türkiye’de zücaciye ve endüstriyel mutfak sektöründe önde gelen firmaları arasında yer alan Narin; 50. yılını kutladığı bu sene, birbirinden zarif koleksiyonlarını tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

Farklı desen seçenekleri ile her zevke hitap eden Narin; uzun süre kullanıma dayanıklı olan Epsilon model çatal kaşık bıçak serileri ile şık davet sofralarına en tatlı sonbahar esintilerini getirecek.
Özgün modeller, zamansız detaylar ve her biri kendi modasını yaratan tasarımları ile yıllardır tercih sebebi olan Narin’in tüm koleksiyonlarına Narinmetal.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Narin Hakkında

Narin, 1967 yılında Sabri Narin ve oğulları Aydın Narin ve Adnan Narin tarafından Süleymaniye’de kuruldu. Küçük bir atölyede metal resim çerçevesi üretimine başlayan kardeşler, ilk zamanlarda üretimini el presleriyle gerçekleştirdi. Kısa zamanda atölye büyütülerek paslanmaz çelikten ceviz makinesi, püre makinesi, kabak oyacağı gibi o zamanlar Türkiye’de üretimi pek yaygın olmayan mutfak aletleri üretimine başlandı. Bayrampaşa’da 1975 yılında fabrika kuruldu, çatal-kaşık-bıçak üretimiyle ürün gamı çeşitlendirildi.

Haberin Devamı

Narin, 1994 yılında ürün yelpazesine çatal, kaşık ve bıçağın yanında çaydanlık, cezve, çay seti ve tencere ekledi. Ürün gamını çeşitlendiren şirket, üretim kapasitesini ve gücünü arttırarak uzmanlaşmış kadrosunu İstanbul-Güneşli ’ye taşıdı.

1994 yılından bu yana ürün çeşidine çatal-kaşık-bıçak ve ev serilerinin yanında masaüstü aksesuarları, horeca ve açık büfe ekipmanlarını ekleyen Narin, üretim hattını yeni teknolojilere adapte ederek altyapısını güçlendirmeye, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini etkin bir şekilde karşılamaya devam ediyor.

Yazarlar