Geri Dön

Parmesanlı fırın kabak tarifi

Basit ve lezzetli atıştırmalık ile yaz aylarında kilo almamak mümkün!

Parmesanlı fırın kabak tarifi
  • Fırında
  • 2 Kişilik
  • 10 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 30 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

Şerit halinde kesilmiş 1 kabak
1 yemek kaşığı toz parmesan
Yağ

Parmesanlı Fırın Kabak Nasıl Yapılır?

Fırın tepsisini folyo ile kaplayıp yağlayın.

Kabakları yerleştirin ve dilediğiniz yağı üzerine gezdirin.

Parmesanı serpin ve fırına verin.

Kabaklar kızarana ve parmesan eriyene kadar fırında pişirin ve sıcak servis yapın.

Güzel bir ara sıcak olan parmesanlı fırın kabağı diyet yapanlar da ara öğün olarak tercih edebilir.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber