Kültür Sanat Patricia Kaas Life Park'ta!

Patricia Kaas Life Park'ta!

11.06.2013 - 12:32 | Son Güncellenme:

‘’KAAS Chante PIAF'' projesi ile dünya çapında milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden ünlü Fransız diva Patricia Kaas, 16 Haziran akşamı İstanbul’un yeni yaşam ve müzik parkı LIFEPARK’ta sahne alacak.

Patricia Kaas Life Parkta

2012 dünya turnesini biletleri anında tükenen konserler ile tamamlayan Kaas, son albümü "KAAS Chante PIAF" ın 2013 dünya turnesi kapsamında muhteşem şovu ile İstanbul Shopping Fest kapsamında , Radyo Voyage ve Kral Pop medya sponsorluğu’nda müzikseverler ile buluşacak.

Haberin Devamı

Abel Korzeniowski yönetimindeki Londra Kraliyet Filarmoni Orkestrası ile kaydedilen ’Kaas chante Piaf’’ tribute albümü ile Edith Piaf’ı ölümünün ellinci yılında anan Kaas,16 Haziran akşamı LIFEPARK’ı dolduran binlerce kişiye unutulmayacak bir performans sergileyecek. Song For The Little Sparrow, Mon Dieu, La Vie En Rose, Padam Padam gibi Piaf’ın ölümsüz şarkılarının hep bir ağızdan söyleneceği gecede, sahnede sergilenen gösteri ile hüzün ve coşku bir arada yaşanacak.

Şıklığın doğa ile buluştuğu LIFEPARK ‘ta, bu özel konser öncesi alanın cafelerinde dostlarla buluşabilir ya da İzoletta’nın seçkin şarap kavından dilediğiniz bir şarap eşliğinde enfes bir steak ile akşam yemeğinizi bir lezzet ritüeline dönüştürebilirsiniz. LIFEPARK’ta seçenekler sonsuz !

Haberin Devamı

Fiyatları 89 TL ile 315 TL arasında değişen konserin biletleri Biletix’te !

Bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın !