Dekorasyon Philips'ten Kendini Ayarlayan Akıllı Ütü

Philips'ten Kendini Ayarlayan Akıllı Ütü

21.09.2011 - 12:44 | Son Güncellenme:

Türk kadınının ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyip bu ihtiyaçlara göre doğru cevap veren ürün ve kampanya ile tüketicinin karşısına çıkan Philips, daha önce kimsenin aklına gelmemiş bir teknoloji sunuyor.

Philipsten Kendini Ayarlayan Akıllı Ütü

Sadece buhar kazanlı ütülerde değil, tüm ütüler arasında devrim yaratacak bu yepyeni teknoloji ile ısı ayarını kendi yapan, güvenli kullanımıyla kıyafetleri koruyan ve hızıyla kendini diğerlerinden ayrıştıran Akıllı ütüler tam anlamıyla bu alanda bir mucizeyi gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Zamanının büyük bir kısmını ütüye ayıran herkese Philips’ten müjde var. Kimi zaman kabusa dönen ve de ayrı bir uzmanlık gerektiren ütü işi, artık bir keyif haline geliyor. OptimalTemp teknolojisine sahip, dünyanın ilk ve tek buhar kazanlı ütüsü Akıllı Ütü, zamandan tasarruf yaparken güvenli kullanımı ve akıllı donanımı ile dikkat çekiyor. Ütü deneyiminde çığır açan bu teknoloji ile Philips memnuniyeti de garantiliyor. Beğenilmediği takdirde para iadesi yapıyor.

OptimalTemp teknolojisine sahip, dünyanın ilk ve tek buhar kazanlı ütüsü PerfectCare, kendi ısı ayarını kendisi yaparken, ütülenebilen tüm kumaşlar üzerinde güvenli ve hızlı sonuç veriyor. Bir ütü daha ne kadar akıllı olabilir ki?

Yazarlar