Kültür Sanat Reha Erdem´in ´Koca Dünya´ filminin ilk fragmanı yayınlandı..

Reha Erdem´in ´Koca Dünya´ filminin ilk fragmanı yayınlandı..

06.09.2016 - 12:16 | Son Güncellenme:

Usta yönetmen Reha Erdem´in yeni filmi olacak olan ´Koca Dünya´nın fragmanı yayınlandı. Dünya prömiyeri 73. Venedik Film Festivali´nde yapılacak olan ´Koca Dünya´ filminin fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Reha Erdem´in yeni filmi ´Koca Dünya´nın ilk fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz…

Reha Erdem´in ´Koca Dünya´ filminin ilk fragmanı yayınlandı..

Reha Erdem´in ´Koca Dünya´ filminin ilk fragmanı yayınlandı..

Haberin Devamı

Reha Erdem'in, dünya prömiyerini şu an gerçekleşmekte olan 73. Venedik Film Festivali'nin Orrizonti (Yeni Ufuklar) bölümünde yapacağı yeni filmi Koca Dünya'dan ilk fragman yayınlandı.

Reha Erdem daha önce de Kosmos, Beş Vakit ve Hayat Var filmleriyle sinemaseverlerle buluşmuştu.

Reha Erdem´in yeni filmi ´Koca Dünya´nın Türkiye prömiyeri de yapılacak. Koca Dünya filminin Türkiye prömiyeri 23. Uluslararası Adana Film Festivali'nde yapılacak.

´Koca Dünya´nın yönetmenliğini ve senaristliğini Reha Erdem yaparken filmin görüntü yönetmenliğini Reha Erdem´in uzun süredir birlikte çalıştığını bildiğimiz Florent Herry yapıyor.

Reha Erdem´li Koca Dünya filminin başrollerinde Ecem Uzun ve Berke Karaer paylaşırken onlara Hakan Çimenser, Melisa Akman, Ayta Sözeri, Murat Deniz, Saygın Soysal ve Sağnak Sarıbudak gibi isimler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

İşte Reha Erdem´in ´Koca Dünya´ filminin ilk fragmanı...