Rüyada Abluka Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Abluka Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Abluka Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında etrafının kuşatıldığını, ablukaya alındığını görmek veya herhangi bir abluka yani muhasara görmek, endişeli bir haber alınacağına işaretle yorumlanır. Dolayı­sıyla böyle bir rüya gören kimse, günlük yaşamındaki kimseleri dikkatle seçmeli, bunlardan düşmanlık ve reka­bet edenler olabilir. Rüyada etrafındaki kuşatmayı (ablukayı) yararak ondan kurtulduğunu görmek, işlerinin yolunda gideceğine işaretle yorumlanır. Rüyada etrafınızın kuşatıldığını görmeniz, düşmanlarınız ve rakipleriniz tarafından işini­ze sekte vurulacağına ve büyük zararlara uğ­rayacağınıza işâret eder. Rüyada kendi oturduğu evin düşmanlar tarafından abluka altına alındığını görmek, hiç beklenmeyen bir yerden yardım ve para elde edileceğine işâret eder. Rüyada etrafınızdaki ablukayı yararak bun­dan kurtulduğunuzu görmek, işinde ve ticare­tinde ilerleyerek para kazanmak için hiçbir engelinizin kalmadığına işârettir. Rüyada sevdiği bir kişinin abluka içinde olduğunu ve onu kurtarmak için kendisinden ' yardım beklendiğini görmek, mali durumu bozuk bir kimsenin ondan borç para isteyece­ğine işârettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.