Rüyada Ardıç Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ardıç Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ardıç Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında ardıç kuşu görmek, israfı çok seven ve obur bir çevreye düşeceğinize ve onları doyurmak için çok çalışıp yorularak onlara geçim parası getirmeye uğraşmaya işaret olarak yorumlanır. Emanetleri koruyan dini bütün bir insan olduğundan kendisine bırakılan emanetleri saklayıp muhafaza eder şeklinde yorumlanır. Bazı yorumcular göre de böyle bir rüyayı gören kimsenin düşmanlarına galip üstün geleceğine işaret eder. Her bir ilim­den nasibi, kısmeti olur ve duası kabul olan kimselerden olur. Tur-u Sina'yı ziyaret etmiş gibi sevap işler ve düşmanlarının helak olup yok olduğunu görmek kendisine nasip olur şeklinde yorumlanır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.