Rüyada Atmaca Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Atmaca Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Atmaca Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Atmaca kuşu, zalim ve cahil bir devlet adamına işaret eder. Rüyasında bir atmaca kuşu gören kimse, acımasız ve günahkar birisiyle karşılaşacağına işarettir. Rüyada atmaca yavrusu gören kimsenin, bir erkek çocuğu olacağına işaretle tabir olunur. Rüyada görülen atmaca kuşu, zâlim, câhil bir idareciye veya devlet adamına işârettir. Rüyada bir atmaca görmek, günahkâr, acımasız, câhil ve zâlim bir kimse ile karşılaş­maya işâret eder. Rüyasında atmacanın yavrusunu bulmak, rüya sahibinin bir oğlan çocuğunun dünyaya geleceğine delâlet eder. Rüyada atmacayı canlıyakalamak ise, zafe­re işârettir. Rüyada elinde atmaca kuşu olduğunu gör­mek, kendisi tutuklu iken bir hırsızyakalayaca- ğına işâret eder. Rüyada eli üzerine atmaca konmak, rüya sahibinin insanların zavallılarıyla uğraştığına da yorulur.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.