Rüyada Alak Suresi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Alak Suresi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Alak Suresi Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada Alak Suresini görmek, hayırla yorumlanır. İmam-ı Nablusi'nin ve İbn-i Sirin'in yorumu: Rüyasında Alak Suresini kısmen veya tamamını okuduğunu gören kimse, Kur'an ilmiyle rızıklanır. Yani Kur'an-ı Kerimi öğre­nir. Kuran'ın tefsir ilmini öğrenir. Yazı yazmayı öğrenir ve mütevazi bir insan olur şeklinde yorumlanmıştır. Kirmani'nin yorumu: Rüyasında Alak Suresinin tamamını ya da bir parçasını okuduğunu veya dinlediğini gören kimse, güzel sesle Kur'an-ı Kerimi okur. Fasih ve düzgün ko­nuşur. İlmiyle amel edeceğine işaret eder. Cafer-i Sadık (R.A.)'ın yorumu: Rüyasında Alak Suresini gören kimse, ahlakı güzel, ameli güzel ve mütevazi insan­lardan olur şeklinde yorumlanır. Nablusi'nin yorumunda, bir erkek çocuğu dünyaya gelir ve salih kimselerden olur şeklinde ilavesi vardır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.