Rüyada Bardak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bardak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bardak Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada bardak görmek, hizmetçi kadın ve erkek ile ta­bir edilir. Bu bakımdan rüyada bardak görmek, rüyayı gören kimsenin durumuna göre büyük bir para ile yorumlanır. Rüyada bardak görmek, rüya sahibinin kısa zamanda bü­yük bir paraya kavuşacağı ve bu para ile bir hizmetçi tut­maya ihtiyaç duyacağı ile tabir olunur. Rüyada tahtadan yapılmış bir bardak görmek, iki yüzlü (ri­yakar) bir hizmetçi veya hizmetkar (erkek) ile tabir olunur. Madenden bir bardak görmek, iyi bir hizmetçi kadına işarettir. Bardağı su ile doldurmaya çalıştığınızı görmek, fakat bar­dağın dolmayıp dibinden aktığını görmeniz, elinizdeki sermaye ve paranızın beceriksizliğiniz yüzünden eriyip gittiğine işaretle tabir olunur. Rüyasında su dolu bir bardağı elinde tuttuğunu görmek, bol bir kısmetle yorumlanır. Bir kimse rüyasında elindeki bardağı düşürüp kırdığını gör­se, bu rüyası onun, maddi bir zarara uğrayacağına, malı­nın elinden gideceğine işarettir şeklinde yorumlanır. Kırmızı bir sıvı ile dolu bardak görmek, eşinizin rahatsızla­nacağına işaretle yorumlanır. Bir kimse rüyasında, bardağının yarıya kadar su ile dolu ol­duğunu görüp ve o yarım bardak suyu içtiğini görse, bu rüyası onun beklemekte olduğu bir paranın ancak yarısı­nın eline geleceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyada bardak görmek, ahlakınızdan şüphe edenler olduğuna işarettir. Dolu bardak görmek, iyi bir haber alına­cağına, hediye geleceğine, boş bardak sonu iyi olmayacak bir evlenmeye kötü bir haber almaya kalp kırıklığına işarettir. Birçok bar­dak görmek, birçok uşak ve hizmetçi sahibi olmaya ve nikaha, top­rak kaptan su içmek, hizmetçi veya metres tarafından gelecek ma­la, bardakların kırıldığını görmek, hizmetçi veya çocuklardan biri­nin ölümüne işaret eder. Bardakçı görmek, evlat çokluğuna, ilme ve sevgiye işarettir. Rüyada bardak görmek, sevgiliye işâret eder. Bir kimsenin rüyada kendisine bir cam bardak takdim edildiğini görmesi, rüya sahibi­nin yakında sevdiğinden fazla ilgi görmesine işâret eder. Rüyada cam bardaktan su içtiğini görmek, dost ve yâranlarından sevgi ve muhabbete mahzar olmaya işâret eder. Bazen rüyada bardak görmek, ele geçecek büyük bir paraya işâret eder. Rüyada elinde su dolu bir bardak görmek, bol bir kısmete işâret eder. Yine rüyada bardak görmek, hizmetçiye işâret eder. Rüyada toprak bardaktan su içtiğini gör­mek, hizmetçi veya bir yakını vasıtasıyla gele­cek mala işâret eder. Rüyada bardakların kırıldığını görmek, hiz­metçi ve çocuklarından birisinin ölebileceğine veya kötü bir habere işâret eder. Rüyada bardak imal eden veya çarşıda bardak satan birisini görmek, nesle, evlada, çocuklarını sevmeye ve ilme işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.