Rüyada Çakmaktaşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çakmaktaşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çakmaktaşı Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada çakmaktaşı görmek, bir kaza geçireceğinize, bu kazanın yanma şeklinde olacağına ve size mad­di zararları olacağına işaret eder. Rüyada çakmaktaşı görmek, uzaktan alacağınız sıkıcı ve üzücü bir habere işaretle tabir olunur. Bazen de rüyada çakmaktaşı görmek, aniden meydana ge­lecek bir felaket ile yorumlanır. Bazen de çakmaktaşı görmek, bir kaza geçirileceğine ve maddi zarar olacağına işaret olarak yorumlanır. Bazı rüya tabircilerinin yorumuna göre, rüyasında çak­maktaşı çaktığını gören kişi eğer bekar ise evleneceğine işarettir. Evli olan kişi çaktığı çakmaktaşından ateş (kıvıl­cım) çıktığını görse bu onun hanımının hamileliğine ve bir çocuğunun dünyaya geleceğine işaretle yorumlamışlardır. Bazı yoruma göre ise, rüyasında kişinin çakmaktaşı çaktı­ğını görmesi, eşler (karı koca) arasında veya iki düşman ve iki ortak kişi arasında ortaya çıkacak çirkin bir işe ve mey­dana gelecek kötü bir olaya işarettir şeklinde yorumlanır. Bir kadın rüyasında çakmaktaşı çaktığını ve onunla ateş ya­kıp ateşini tutuşturduğunu ve üfleyerek ateşinin alevlenip parladığını görse, kadının bu rüyası kendisinin bir erkek çocuğu doğuracağına işarettir şeklinde yorumlanmıştır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.