Rüyada Cilve Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cilve Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cilve Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Bir kadının rüyada cilve ettiğini ve cilve görmesi, iyiye yorumlanır. Fakat bir erkeğin cilve ve cilve ettiğini görme­si iyi değildir. Cilve rüyası kadın için hayra, erkek için şer­re işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Bir kadının rüyada cilve ettiğini görmek, ferah ve sevince işarettir. Bir erkeğin, kadına karşı cilve ettiğini görmek ise, şerefinin eksileceğine, saygınlığının gideceğine işarettir. Rüyada bir kadının cilve ettiğinin görülme­si, ferah ve sürûra işârettir. Rüyada kendisinin bir kadına karşı cilve ettiğini görmek, dünya menfaatlerini elde ede­rek sevinmeye, varlıklı olmak için gayret sarf etmeye ve saâdetli bir hayata işâret eder. Cilveyi bir kadında ve kadının görmesi daha iyidir. Erkeğin erkeğe karşı cilve yapması iyi değildir. Cilveyi kadında görmek ve kadının yapma­sı iyilik ve hoşluk; erkekte görmek ve erkeğin yapması kusur ve zaaf, şeref ve itibar noksan­lığıdır. Rüyada bir erkeğin cilve ettiğinin görülme­si, o kişinin şerefinin ve kıymetinin noksanlığı­na işârettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.