Rüyada Cinsel Organlar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cinsel Organlar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cinsel Organlar Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada cinsel organı olmayan bir erkek görmek, çocuğunun olmayacağına, nesli olmayan, evlatsız kalı­nacağına işarettir. Rüyada kadın cinsel organı görmek, mal, servet sahibi ol­maya, saygı ve hürmet göreceğine, üzüntü ve kederden, sıkıntıdan kurtulacağına işarettir. Rüyada cinsel organının büyüdüğünü görmek, zenginliğe, geçim bolluğuna işaret olarak yorumlanır. Rüyasında kendi karısının cinsel organını gören kimse, sıkıntı ve bunalımdan kurtulur şeklinde yorumlanır. Rüyasında birden fazla erkek cinsel organı gören kimse­nin pek çok evladı olacağına işaret ile tabir olunur. Rüyasında erkek cinsel organı görmek, çok ünlü (meşhur) biri olmaya ve çocukları olmaya işarettir. (Daha geniş yo­rumları için kadın cinsiyet ve erkek cinsiyet organı kelimeleri­nin kendi bölümlerindeki yorumlarına bakınız.)

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.