Rüyada Cirit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cirit Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cirit Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında cirit oynadığını gören kimse, münafık (iki yüzlü yaramaz) bir kimseden yardım talep edeceğine (iste­yeceğine) işaretle yorumlanır. Bazı yorumculara göre de cirit oynamak, iş hayatında rakiplerle mücadele edileceğine işarettir. Bazılarına göre ise, neşeli günlerin huzurlu günlerin geleceğine ve arka arka­ya başarılar elde edileceğine işarettir diye yorumlanır. Bir kimsenin rüyada cirit değneği görmesi, uzun boylu ve ahmak bir çocuğa işâret eder. Bazen rüyada cirit değneği görmek, müna­fık ve doğru olmayan bir kimseye işâret eder. Rüyada cirit oynadığını görmek, iş hayatın­da büyük bir mücadeleye işâret eder. Bazen de cirit oynamak, münafık bir kim­seden yardım istemeye işârettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.